Olutta ja elukoita

Paikallisia asuntosivuja surffatessa silmiin osui mainos: ”Brew at the Zoo”! Atlantan eläintarhassa järjestään oluen- ja viininmaistajaisia! Voiko olla parempaa konseptia aurinkoiselle iltapäivälle kuin hyviä oluita ja viinejä yhdistettynä söpöihin elukoihin! Miksen ole jo tuolla…

Tapahtumasivun esittelytekstissä lukee: ”Do you enjoy sampling beer and wine, but don’t so much enjoy doing it on a crowded concrete parking lot, follow your nature – surrounded by our nature!” Enpä ole kovinkaan montaa kertaa maistellut viinejä parkkipaikallakaan, mutta tästä voinee päätellä, että Georgiassa tämä on yleisempää…?

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge