Vähiin käyvät tunnit

Alle 10h päästä pitäisi olla lentokentällä, ja pakkaan juuri viimeisiä tavaroita. Lähden matkaan vain yhdellä matkalaukulla, koska Iiro vei jo jonkin verran minunkin tavaroitani. Olen viimeisen parin vuoden aikana käynyt vaatekaupassa ostoksilla yhden käden sormin laskettavan määrän, joten ehkä on jo aika ostaa uusia vaatteita.

Matkalaukun lisäksi pakkasin toisen laukun syksyä varten, kun vanhempani tulevat käymään. Silloin Atlantin yli siirtyy pari lämpimämpää vaatetta sekä akvarellivärit.

Jännittää lähinnä, mitä kaikkea unohtuu. Ei siis, että mitä unohtuu Suomeen, vaan mitä kaikkea tärkeää olen unohtanut tehdä ennen Suomesta lähtöä. Ainakin laskut lienee vielä ihan hyvä maksaa.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

2 kommenttia postaukseen “Vähiin käyvät tunnit”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge