Talviloma paras loma

Talvi tuli Coloradoon ja toi mukanaan vierailijat. Saimme tänne peräjälkeen ensin vieraiksi hyviä ystäviä Australiasta, sen jälkeen rakkaita sukulaisia Suomesta, ja kaikilla vierailun ajankohdan syy oli sama: ne mäet.

Breckenridge Peak 8
Tai siis vuoret. Tässä ollaan noin 4km korkeudessa Breckenridgen hiihtokeskuksen huipulla.

Ensin tulivat kipeiksi reidet. Kun reidet olivat tottuneet jatkuvaan höykytykseen, kipeytyivät pohkeet ja polvien tukilihakset. Selässäkin tuntuu iltaisin, että on tullut kumarreltua, mutta minua ei haittaa tippaakaan. Lihaskivut paranevat porealtaassa istuskellessa, ja ne maisemat…

Breckenridge Peak 6

Vielä maisemia ja raikasta ilmaakin parempaa on ollut kuitenkin seura, minkä takia blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Tässä kuitenkin aiheeseen liittyen yhteenveto Twitterissä käydystä #matkachat-keskustelusta parin viikon takaa (juu, on ollut vähän kiirettä…), aiheena talvimatkailu. Hyviä hiihtolomia Etelä-Suomeen ja muuallekin, missä lomia vietetään!

Talvimatkailu

K1: Oletko talvisten reissujen ystävä? Jos et, niin miksi? #matkachat

Minä olen, ja Twitteristä löytyi monta hengenheimolaista:

Toisaalta kaikille eivät kylmät lämpötilat kelpaa:

K2: Harrastatko talvilajeja? Jos kyllä, vaikuttavatko ne reissusuunnitelmiisi?

Monet harrastivat:

…joillakin se oli aikeena:

…ja sitten jotkut taas eivät:

Tässä kohtaa käytiin myös keskustelua laskettelutaidosta:

K3: Paras lumilomakohde ulkomailla?

Näitä löytyi, Pohjois-Amerikasta:


…Euroopasta:


…Aasiasta:

…ja Etelä-Amerikasta:

K4: Mikä on Suomen paras talvikohde ja miksi?

K5: Vinkkejä talvilajien perässä matkustamiseen? 

Ensi viikolla vuorossa on aihe, josta minulla on hyvin tuoretta kokemusta. Vaikkei omakohtaisia kokemuksia löytyisi, niin mukaan voi tulla kertomaan mielipiteitä ja unelmia!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge