Näitä uskon kaipaavani

Lähtöön on alle viikko. Onneksi nyt on Suomessa lämmintä ja aurinkoista, joten kavereiden kanssa on tullut istuskeltua paljon ulkona ja nautittua kesän alusta. On tullut myös mietittyä, mitä todennäköisesti tulee Suomesta kaipaamaan. Tässä vähän listaa; katsotaan vaikka jouluna, menikö oikeaan.

25.6.2010

Kesäöitä. Tämä kuva juhannukselta klo 2:45.

Meri

Merta, saaristoa ja purjehtimista.

17.3.2010

Käveltäviä katuja. Toimivaa julkista liikennettä.

Talvea, erityisesti talvea mökillä.

21.5.2010

Sitä kun sen pitkän lumipyryn ja loskan jälkeen tulee vihdoin kesä ja voi mennä piknikille.

1.5.2010

31.1.2010

Kavereita.

21.1.2012

Vanhempien kissoja. Tätä veijaria olen rapsutellut nyt päivittäin vanhempien nurkissa punkatessa.

24.2.2012

Kunnollista lakua.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

5 kommenttia postaukseen “Näitä uskon kaipaavani”

  1. Pandan lakua saa ainakin läntisen New Yorkin osavaltion alueella ihan normaalista ruokakaupasta :)

  2. Lakritsi-ilosanomaa minäkin tulin kertomaan. :) Illinois’ssa Pandan lakua (ja vadelmasellaista myös!) saa ainakin Trader Joe’sista (miten tuonkin sitten taivuttaa oikein?) ja Whole Foodsista. Jälkimmäisessä taisi olla terveysruokahyllyssä. No toimii se ummetusvaivoihin ainakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge