I want to ride my bicycle, I want to ride my bike

Bicycling up the hill

Mikäs sieltä tulee?

Olin katsellut pyörää netistä monta viikkoa kunnes totesin, että paras tapa ostaa pyörä on mennä pyöräliikkeeseen. Läheisen pyöräliikkeen kesäalennusmyynnit olivat sunnuntaina käynnissä viimeistä päivää, ja sieltä takahuoneesta löytyi laatikosta eräs juuri minulle luotu yksilö. Odottelimme pyöräliikkeen viereisen Starbucksin terassilla kolmisen varttia, kun pyörää koottiin, ja lopulta lyhyen testiajon jälkeen kaupat tuli tehtyä.

My Bicycle

Pyörä ja sen ylpeä omistaja

Tarkoitus ei ole pahemmin käyttää pyörää kulkuvälineenä, sillä muutenkin täynnä törttöjä olevassa liikenteessä ei ole totuttu pyöriin, eikä kulkeminen autojen vieressä vaikuta erityisen turvalliselta, vaan ensisijaisesti pyörä olisi urheiluväline. Siksi hankin raskaamman ja leveävanteisemman hybridin tai commuter-pyörän sijaan selkesti maantiepyörämäisemmän fitness-pyörän. Kunhan vielä kypärä on hankittu, tällä voi lähteä aamulenkille läheiselle kukkulalle.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

6 kommenttia postaukseen “I want to ride my bicycle, I want to ride my bike”

  1. Oih! Nyt olen vähän kade. :) Mulla on pyöräkuume nousussa. Olikohan tää sun pyörän ihastelu viimeinen pisara? Hyvältä näyttää, mukavia aamulenkkejä!

  2. Pätevän näköinen vehje, vaikka vakiovarusteisiin ei kuulukaan takalokasuoja tai tavarateline. En ole koskaan ymmärtänyt miksi ne jätetään pois.

  3. Noissa ei missään pyörissä ollut lokasuojia, tavaratelinettä tai edes jalkaa. Tavallaan sopii tähän kaikesta erikseen laskuttamisen mentaliteettiin, noin pyöräkauppa sitten saa puskettua pyörän hinnan mahdollisimman alas, että näyttää mainoksissa hyvältä. Jalka ostettiin liikkeessä, lokasuojia täällä ei välttämättä tällä käytöllä tarvitse, jos en aio lähteä pyöräilemään sateeseen.

    Minttu, on joo meidän taloa, mutta meidän asunnosta näkyy kuvassa vain autotalli, ikkunat on toiseen suuntaan.

    Pilvi, kauppa muuten oli tuo linkin takaa löytyvä Performance Bike, jossa oli järkevän oloinen hintataso, osaavat myyjät ja laajat valikoimat, ja joita pitäisi löytyä ympäri maata. Että jos pyörää meinaat ostaa niin kannattaa tsekata, löytyykö läheltä tuota. :)

  4. Kiitos vinkistä! Tarkistin… ja lähin putiikki onkin meiltä puolentoista mailin päässä, ihan lempi-burritopaikkamme vieressä. Tämä on merkki! Taidan unohtaa kaikki ne syyt, miksi pyörää ei tähänkään mennessä ole hankittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge