Makuuhuoneen suunnittelua

Maanantaina oli juhlan paikka, kun pitkällisen suunnittelun, pohdinnan ja arvonnan jälkeen marssimme huonekaluliikkeeseen ja tilasimme makuuhuoneeseen sängyn ja lipaston.

Juhlatarjoilut: puoli pulloa Avery IPAa ja pari palaa Fazerin sinistä

Kalusteet käymme hakemassa liikkeen jakelukeskuksesta lauantaina, sillä sinne on sen verran pitkä matka, että matka-aika venyisi liikaa arkipäivänä matkustaessa. Atlantassa on ruuhka arkisin lähes koko ajan.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

3 kommenttia postaukseen “Makuuhuoneen suunnittelua”

  1. Ihanaa, säkin harrastat tota ruutupaperisuunnittelua. Mä tein taannoin noi huonekalut post it -lappujen tarraosista, niin ne pysyi hyvin paikoillaan. Ja tunnen arkkarin, joka suunnitteli sisustusta CADilla. Visiolla vois varmaan kans piirrellä noita.

  2. Opin joskus ensimmäiseen kotiin muuttaessani äidiltä, että ruutupaperisuunnittelu on kätevintä silloin, kun ei ole mitään havaintoa, miten huonekalut huoneisiin sijoittuvat. Tämän ruutupaperiharjoituksen avulla mekin havaitsimme, että kaikki suunnittelemamme huonekalut eivät mitenkään mahdu järkevästi yhtä aikaa makuuhuoneeseemme, ja osasimme olla ostamatta yhteensä 400 dollarin arvoisia yöpöytiä. Pitää etsiä jostain pienemmät (ja ehkä myös halvemmat).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge