Pakunvuokraus

Koska huonekaluliikkeen tavarantoimitus oli hervottoman hintainen, päätimme vuokrata pakun ja käydä hakemassa itse huonekalumme keskusvarastosta 40 mailin päästä. Suomalaiseen tyyliin mietimme ensin jotain Paku Ovelle -tyyppisiä palveluita, pickupin vuokraamista Home Depotista, ja olisiko jollakulla lainata peräkärryä… kunnes tajusimme, että autovuokraamosta saa vuokrattua cargo vanin hintaan $60/päivä, vakuutuksineen ja veroineen kaikkineen.

Iiro & cargo van

Parkkeerasimme invapaikalle vain tavaroiden purkamisen ajaksi!

Hieman huoletti etukäteen, onko cargo van tarpeeksi pitkä sängyllemme ja mahtuuko siihen myös lipasto, mutta huoli oli aika turha. Sängyn, lipaston ja kokovartalopeilin lisäksi autoon mahtui ei-rullalla-oleva 195cm leveä patja sekä sentään-rullalla-oleva petari, parvekekalusteet (kaksi nojatuolia, yksi kahden istuttava sohva, pöytä) ja autotalliin kaksi isoa hyllyä. Kaikki samanaikaisesti, ja vielä jäi vähän tilaa.

The Bed

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge