Pitkäksi venähtänyt shoppailupäivä

Matka Pohjois-Georgian Outleteille läpi metsäisten maisemien

North Georgia Premium Outlets sijaitsee kunnon outlettien tapaan keskellä ei mitään ja kaiken kukkuraksi meistä katsottuna väärän interstaten varrella, joten aloitimme lauantaiaamun köröttelemällä Niinan ja Pasin kanssa pikkuteitä pitkin tunnin matkan ostostelun perässä. Tai oikeastaan aloitimme Iiron kanssa aamun istumalla luvatun 45 minuutin sijasta rengasliikkessä 1,5 tuntia ja myöhästymällä sovitusta startista, mutta onpahan nyt autossa renkaat, joilla kehtaa ajaa sateella.

Shopping at the Outlets
Kaupoissa oli onneksi ilmastointi, sillä ulkona oli +41 astetta.

Ajattelin, että shoppailisimme pari tuntia parissa eri kaupassa ja lähtisimme sitten takaisin. Väärin meni: vietimme alueella 9 tuntia, ja tahti oli kova aivan viime hetkiin asti. Iiro onnistui ostamaan viimeiset housunsa 10 minuuttia viimeisen kaupan kiinnimenon jälkeen, ja minulta jäi väliin pari kauppaa (mm. Ed Hardy, joka tuo mieleeni aina kaverini Annan). Tämä tarkoittanee, että jos joku eksyy tänne päin, lähdemme mielellämme viemään shoppailemaan. Kannattaa kuitenkin ajoittaa saapuminen jonkun juhlapyhän yhteyteen, sillä silloin kaupoilla on parhaat alennusmyynnit. Nyt oli 4th of July Sales, joka tarkoitti usein noin -30% jo olemassaolevien alennusten päälle.

Auton takakontti noin kuuden maissa iltapäivällä. Loput ostokset kulkivat kotiin sylissä.

Lopulta mukaan lähti kahdet Kedsin tossut, Calvin Kleiniltä yksi miesten tumma puku ja pari naisten toppia, uusi dollareiden kanssa yhteensopiva lompakko, Timberlandin vaelluskengät, Ralph Laurenin kylpypyyhkeitä, sekalainen lajitelmia Banana Republicin mekkoja ja toppeja, Leviksen shortsit, Ann Taylorin mekko ja toppi, Hilfigerin mekko ja paita, US Polo Assn:n laukku ja boksereita, OshKoshin lastenvaatteita Suomeen lähetettäväksi, Van Helseniltä iso kasa Iiron työvaatearsenaalin täydennystä sekä sokerina pohjalla keittiötarvikeliikkeestä kaksi uunipeltiä, koska sellaisia ei tullut uunin mukana, ja sauvasekoitin. Olisin ostanut vielä Nikeltä juoksukengät, mutta jostain syystä luottokorttini sanoi itsensä siinä vaiheessa väliaikaisesti irti.

Kun lisää tähän vielä perjantaina ostetun ja huomenna saapuvan ruokapöydän, kuusi tuolia ja sähkökäyttöisen nojatuolin, tuleekin fiilis, että josko tässä olisi ostostelu vähäksi aikaa. Paitsi että sunnuntaina saimme vihdoin valittua makuuhuoneen kalusteet, enää pitää kilpailuttaa huonekaluliikkeitä saadakseen hintaa alaspäin.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Pitkäksi venähtänyt shoppailupäivä”

  1. Ed Hardy on niiiin passe. Onneks et ehtiny sinne. Se oli cool enneku Jersey Shore-jengi alko käyttää sitä. Nyt se on nolo ja epähipsteriuskottava. Suosittelen River Islandia jenkkimerkeistä jos haluaa näyttää trendikkäältä.

  2. En yhtään ihmettele tuota 9 tuntia! Me oltiin kans aikanaan Nykin pohjoisossassa olevassa Woodbury Common outletkylässä kans ihan koko päivä. Oltiin kans autolla liikkeellä, mikä oli hyvä että pystyi tyhjentämään kassit välillä :) Katoin vaan säälivänä kaikkia jotka tuli sinne bussilla manhattanilta, kun ne joutui kantamaan koko ostosarsenaalinsa mukanaan.

  3. Haha, en oo Anna ikinä aiemmin ees harkinnut Ed Hardyn ostamista, mutta hyvä tietää, että ei haitannut väliinjääminen tälläkään kertaa. :D

    Sivujensa mukaan River Island on muuten brittimerkki, ei jälleenmyyntiä täällä päin, mutta siellä toisessa Georgiassa kylläkin…

    Ja Lilli, todellakin auto pelasti päivän. Normivaatteet vielä meni raahatessa, mut ne uunipellit ja puku oli ihan kiva saada välillä autoon. Ei vaan ihan osattu ni oltiin parkkeerattu auto ihan outletin toiseen päähän, ni ei oikein jaksanu kovinkaan usein kävellä sinne ku kävelymatkaa autolle olis ollu joitain satoja metrejä…

  4. No, tietty on sit AA ja Urban Outfitters. Riippuu kui hipsteriltä haluu näyttää :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge