Täydellisen sohvan metsästys

Löysimme toissaviikonloppuna eräästä huonekaluoutletista Woodstockista täydellisen sohvan.

Kuva: Rana Furniture

Sävy oli maltillinen, kangas kivan tuntuinen, sohva hyvä istua, divaanissa kulmasohvamaisesti selkäpalat sivulla, koko juuri täydellinen olohuoneen makuuhuoneen puoleista seinää vasten ja hintakin oli sopiva. Täydellinen siis kaikilla muilla tavoin, paitsi että divaani oli sohvan oikealla puolella. Me tarvitsemme divaanin vasemmalle puolelle.

En luovuttanut vaan laitoin kyselyä valmistajalle, onko sohvaa tehty toisin päin ja mistä sitä saisi. Ei ole tehty toisin päin, vaan valmistaja suositteli muita vaihtoehtoja, jotka kaikki olivat vääränlaisia: päällinen kiiltävää tummaa nahkaa tai rumaa kangasta, sohva todella möhkälemäinen (kuten monet sohvista täällä ovat) tai selkänoja koostui pienistä erillisistä tyynyistä, joiden löhöilymukavuuteen ja paikallaan pysymiseen emme usko.

Kiersimme monta muuta huonekaluliikettä ilman mitään hyviä löytöjä, kunnes eilen Rooms To Gossa spottasin sohvan, josta saisi yhdistelemällä tarvitsevamme muotoisen, ja joka oli todella hyvä istua.

Metropolis Hydra Rooms To Gosta

…haluammallamme konfiguraatiolla alkaen $1399 + shipping + tax. Ja me kun olimme toivoneet alle tonnin sohvaa.

Sohvanmetsästys siis jatkukoon.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

Yksi kommentti postaukseen “Täydellisen sohvan metsästys”

  1. Mun sohvassa on sellaiset irtotyynyt. Ja joo, ei ne paikallaan pysy, mutta musta ne tuovat ihan kivaa löhömukavuutta, kun niitä voi siirrellä ja kasata vaikka keskelle sohvaa, jos tekee mieli löhötä sillä kertaa siinä ja just niin päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge