Kesäsukat

Tarkoitus oli taannoin neuloa puuvillasukat kesäksi. Siis kesäksi 2009. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Summer Socks

Alkuperäinen ohje: Breeze Socks

Näille tullee käyttöä, kun lämpötilat hieman laskevat helteestä alaspäin, sillä etuovemme alla on torakan mentävä rako. Alunperin olin ajatellut nämä sisätiloissa jalkoihin vedettäviksi, kun jalassa on ohuet sukkahousut, mutta täällähän kenkiä ei oteta vieraisilla edes pois jaloista… Yhdistä tähän tapaan kaatosateet ja kokolattiamatto niin hyvä tulee.

Knit Pattern

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

3 kommenttia postaukseen “Kesäsukat”

  1. Koita siellä ollessa hei selvittää, että miks ne tekee kenkien kaa noi. Onks ne vaa tyhmii vai hä?

  2. Luin netistä keskustelua aiheesta, ja yksi selitys oli, että amerikkalaisten mielestä lattiat ovat likaisia, joten niillä kuuluu kävellä kengät jalassa. Osa keskustelussa olleista jenkeistä taas oli sitä mieltä, että ulkolika on paljon vähemmän likaista kuin ”jalkatöhnä”, jota lattioihin tulisi, jos ihmiset kävelisivät ilman kenkiä. Go figure. Ehkä pitää kysästä tästä paikallisten mielipidettä… Joka tapauksessa äärimmäisen ärsyttävää, että kaikki huoltomiehet, joita meillä suht usein sisällä ramppaa, kävelevät pitkin kokolattiamattojamme kengät jalassa.

  3. Kivat sukat! Mullakin ollut joskus toi ohje Ravelryn quessa, mutta on jossain vaiheessa tippunut pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge