Kaksi ihanuutta

Macy's Red Carpet

Syyskuun loppupuolella meille saapui lähetys, joka tuotiin sisään oikein punaisella matolla… ja kerrankin lähettimiehillä oli mukana kenkäsuojat!

Mom on our New Sofa

Kaksi ihanuutta: sohva ja äiti!

Etsintä oli pitkä mutta vihdoin meillä on Maailman Paras Sohva. Tuolloin vierailulla ollut äitinikin antoi sille siunauksensa testi-istunnan jälkeen.

4 kommenttia aiheesta “Kaksi ihanuutta”

  1. Ooh, siis hieman paremmat kuljetusmiekkoset siellä kuin meidän Comforama-kuljettajat, jotka jättivät sohvan alaovelle (eivätkä tuoneet 9. kerrokseen, kun hissiin ei mahtunut)!

    Ja komia sohva, siihen mahtuisi mukavasti pari henkeä (plus pari katinroikaletta) pötkölleen. Me päädyttiin aikoinaan kolmenistuttavaan plus kahteen nojatuoliin. Lopputuloksena joko röhnötämme kuin sillit suolassa kaikki neljä siinä sohvalla, tai parhaimmillaan ihmiset on häädetty nojatuoleille ja kissat makaavat pitkin pituuttaan sohvalla, tähän malliin: http://i.imgur.com/bM2AR.jpg

  2. Hahaa, mahtava kuva! Meillä on aina aiemmin ollut kolmenistuttavia sohvia, joista olen todennut, että niissä ollaan juuri kuin sillit suolassa elokuvia katsottaessa, sillä kuka haluaa katsoa elokuvaa istualtaan… sohvathan ovat makoilua varten! Tähän mennessä sohva on täyttänyt tarpeen loistavasti.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge