Only in Georgia

Buy her a diamond - get a free hunting rifle
Osta naiselle timanttikoru, kaupan päälle metsästyskivääri

Blogissa on ollut tavallista hiljaisempaa, koska meillä on ollut kauan odotettuja vieraita, joiden kanssa olemme kiertäneet lähialueita ja hieman kauempiakin paikkoja. Kohta kuitenkin koittaa paluu arkeen, ja reportaasia viime viikosta seuraa!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Only in Georgia”

  1. Tota kai voi reilusti sanoa ’red neck’ kulttuuriksi ? Matkalla West Virginiaan…..tuntuu, että tuo promo tekisi myös siellä kauppansa.
    Eikö ole kiva saada vieraita ?

  2. Joskus on kiva kun puhuu telkkarille ja se ikään kuin vastaa. Juuri eilen pohdin, mitäköhän sulle kuuluu kun on ollut hiljaista. Eli nyt vastasi blogimaailma ajatuksiini. ;)

  3. Vieraita on kyllä ihana saada, että tervetuloa vaan tänne kaikki Suomen sukulaiset, ystävät ja hyvänpäiväntutut! Bed & Breakfast Jenni & Iiro odottaa! Ja kiva kuulla, että blogimaailmassa on kaipailtu. :)

    Anna, luulen, että saa halvemmalla, jos marssii vaan Walmartiin. Pari viikkoa sitten Walmartin jokaviikkoisen mainoslehtisen etusivulla oli joku ”Gun & Rifle Sales” -kokosivun ilmoitus. Tällä viikolla samaa paikkaa koristivat taas vauvanvaatteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge