Only in Georgia

Buy her a diamond - get a free hunting rifle
Osta naiselle timanttikoru, kaupan päälle metsästyskivääri

Blogissa on ollut tavallista hiljaisempaa, koska meillä on ollut kauan odotettuja vieraita, joiden kanssa olemme kiertäneet lähialueita ja hieman kauempiakin paikkoja. Kohta kuitenkin koittaa paluu arkeen, ja reportaasia viime viikosta seuraa!

4 kommenttia aiheesta “Only in Georgia”

  1. Tota kai voi reilusti sanoa ’red neck’ kulttuuriksi ? Matkalla West Virginiaan…..tuntuu, että tuo promo tekisi myös siellä kauppansa.
    Eikö ole kiva saada vieraita ?

  2. Joskus on kiva kun puhuu telkkarille ja se ikään kuin vastaa. Juuri eilen pohdin, mitäköhän sulle kuuluu kun on ollut hiljaista. Eli nyt vastasi blogimaailma ajatuksiini. ;)

  3. Vieraita on kyllä ihana saada, että tervetuloa vaan tänne kaikki Suomen sukulaiset, ystävät ja hyvänpäiväntutut! Bed & Breakfast Jenni & Iiro odottaa! Ja kiva kuulla, että blogimaailmassa on kaipailtu. :)

    Anna, luulen, että saa halvemmalla, jos marssii vaan Walmartiin. Pari viikkoa sitten Walmartin jokaviikkoisen mainoslehtisen etusivulla oli joku ”Gun & Rifle Sales” -kokosivun ilmoitus. Tällä viikolla samaa paikkaa koristivat taas vauvanvaatteet.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge