Drinkkejä kasvitieteellisessä puutarhassa

Waterlilies

Syyskuussa rento jazz soi hämärtyvässä illassa, kun vierailimme minun vanhempieni kanssa Atlantan kasvitieteellisessä puutarhassa. Vaelsimme pitkin jo kovin nuukahtaneita ulkoalueita ja vehreitä kasvihuoneita käsissä drinkit, jotka olimme poimineet mukaamme jostakin puutarhaan pystytetyistä baareista, sillä kesätorstai-iltaisin puutarhassa oli Cocktails in the Garden -tapahtuma.

Cocktails in the Garden

Midtownin pilvenpiirtäjät näkyivät puutarha-alueiden taustalla

Bumble bee

Ulkona syyskuun lopussa ei kukkinut enää oikein mikään, joten kiinnostavin osio oli metsäpuutarha, jonne oli rakennettu korkealle puiden latvastoon leveä kävelysilta, josta käsin pystyimme ihailemaan puita. Sisätiloissa taas parhaimmassa iskussa olivat orkideat, joita oli varmaan toistasataa eri laatua.

Canopy Bridge

Tämäkin silta oli jollakin mittarilla maailman suurin tai pisin tai korkein tai jotain

Orchid

Orchid

Orchid

Cocktails in the Garden -konseptia ei voi kuin kehua. Puutarhainnostelijaäitini pääsi rauhassa tutustumaan kasveihin ilman ”lähetään jo” -painostusta, kun isäni ja me pysyimme tyytyväisinä lämpimässä syysillassa cosmopolitan- ja olutlasien äärellä.

Marimekko's Joonas-dress

Cocktail-tilaisuuden hengessä kävijät olivat panostaneet pukeutumiseensa, niin myös minä kera Marimekon Joonaksen

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

9 kommenttia postaukseen “Drinkkejä kasvitieteellisessä puutarhassa”

 1. Kiva idea kasvitieteellisellä puutarhalla ja viileämmät ilmat ovat silti hyvä vaihtoehto, varsinkin kun voi arvata kuinka kuumaa siellä on kesällä. Mekko on ihana !

 2. Kiitos Minttu ja Leena kehuista! Mekko on kallein ikinä H&M:stä ostamani mekko (silloisen Marimekko-yhteistyön tulosta) ja ollut ahkerassa käytössä siitä asti aina tilaisuuden tullen. Sillä tavalla kätevä, että H&M:llä kankaat ovat paljon Marimekon omia kankaita kevyempiä… mikä vaikuttaa tietenkin kestävyyteen ja näyttävyyteen, mutta myös tekee maksimittaisesta helmasta viileän. :)

 3. Olisi muuten maistunut cocktailit minullekin kasvitieteellisessä puutarhassa syyskuun lopulla vanhempieni kanssa vieraillessa. :D Hauska sattuma. Kaupunki vain oli eri, ja meillä oli myös mukana anoppini. Menin blogiini kaivamaan kuvia meidän käynnistä, mutta huomaan että merkintä jäikin puolinaisena luonnoskansioon – jospa tästä inspiroituisin laittamaan sen valmiiksi.

  Minäkin ihailen mekkoa. :)

 4. Tuollaisesta illasta tosiaan nauttisin! Kiitos ihanista kuvista. Ja mekkosi on tosi kaunis. Minustakin Marimekon vaatteet ovat joskus hiukan liian jämäkät.

 5. Minä olen yleensä viimeinen henkilö, joka kommentoi kenenkään vaatetusta (varsinkin jos se on vielä Marimekkoa, jota inhoan), mutta nyt on pakko sanoa, että onpa todellakin kaunis mekko, ja kaunis myös päälläsi.

  Ihana paikka. Kyllä tuolla viihtyisi.

 6. Kiitos kiitos, tässähän punastuu kehuista. :)

  Pilvi, toivottavasti saat valmiiksi, kuulostaa mielenkiintoiselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge