Rentoa sunnuntaita

Piecing a puzzle

Perjantaina ja lauantaina oli ohjelmaa, joten viikonloppuna vietimme sunnuntain rentoillen koko päivän kotihousuissa rentouttavissa merkeissä. Olin antanut miehelle joululahjaksi palapelin, ja tutkimme sitten koko päivän erilaisten lentokoneiden nokkien muotoja ja värisävyeroja.

Modern Warplanes -puzzle in the making

Mukana kaikkien tunteman Hornetin lisäksi mm. ranskalainen Rafaello ja ruotsalainen Jag Skriker, tai jotain sinne päin

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Rentoa sunnuntaita”

  1. Kröhöm.. Rafael ja Jas Gripen? mut hyvä yritys silti! Tuliko valmista?

    Terkut, L’villestä!

    1. Toki virallisetkin nimet ovat tiedossa, mutta mitä olisivat lentokoneet ilman lempinimiä. ;) Palapeli tuli valmiiksi koko päivän ahkeroinnin jälkeen. Nyt on jo seuraava hankittu, tosin se ei enää mahdu sohvapöydälle.

  2. Voi vitsi, nyt tuli ihan hirveä himo tehdä palapeliä! En ole moneen vuoteen kasannutkaan. Täytyy mennä varmaankin ostamaan. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge