Supersaver Travel Blog Awards

Onnittelut!
Blogiasi on ehdotettu Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi -kategoriaan Supersaver Travel Blog Awards -kilpailussa!

Tuollainen maili kolahti tänään postilaatikkooni. Kiitos sille ihanalle lukijalle, joka blogiani on kilpailuun ehdottanut! Finaaliin pääsy riippuu siitä, kuinka monta ehdotusta on saanut, joten pieni mainos, että tätä (tai jotain muuta) blogia voit käydä ehdottamassa allaolevaa kuvaa klikkaamalla:

Travel Blog Awards 2014!

Ja kun kerran arvonnoista on puhe, niin tällä hetkellä ulkosuomalaisten blogimaailmassa voi käydä myös itse osallistumassa Appelsiinipuun alla -blogin synttäriarvontaan, palkintona armenialaisia koristelautasia suoraan Jerusalemista.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

10 kommenttia postaukseen “Supersaver Travel Blog Awards”

  1. Hei, täähän oli hauska! Pitää käydä äänestämässä, kyllä nyt meni ehdokkuus oikeaan osoitteeseen!

  2. Mainiota! Sinun blogisi sopisi kyllä useampaankin kategoriaan: Ulkomailla asumisen lisäksi kirjoitat niin mainioita matkavinkkejä, ja kuljet niin tiheään niin monenlaisissa paikoissa, että jos olisin ehtinyt ensiksi, olisin ehdottanut sinua matkablogikategoriaan*. Mutta eipä hajauteta ääniä vaan käyn äänestämässä sinua ulkomailla asumisen kategoriassa. :)

    *Kun me joskus lopulta matkustetaan Georgiaan, käytän blogiasi takuulla matkaoppaana. Hyvä, että olet kategorisoinut kirjoitukset! :D

    1. Haa kiitos kauniista sanoista! Olenkin miettinyt, pitäisikö tagien ja kategorioiden lisäksi koostaa jonkinlainen ”kartta” tai muu vastaava noista vanhoista postauksista, joka helpottaisi noiden matkaopastyylisempien juttujen löytämistä. Kukaan ei varmaan ole jälkikäteen kiinnostunut esim. Super Bowl -horinoistani, mutta jos joku innostuu käymään vaikkapa Etowahin intiaanikukkuloilla tämän perusteella, niin olen erittäin tyytyväinen. :)

      1. Jos sulla on aikaa ja energiaa, niin kartta olisi kylla huippu! Muutkin kuin kaltaiseni superfanit paatyisivat todennakoisemmin loytamaan vinkkejasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge