Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi

Se on tietenkin tämä blogi! (Olen nyt neljättä päivää Yhdysvalloissa, ja itsevarmuus tarttuu.)

Travel Blog Awards 2013!

Kiitos blogin lukijoiden ehdotusten sekä tuomariston myötämielisyyden, pääsin finaaliin SuperSaverin Travel Blog Awardseissa kategoriassa ”Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi”. Nyt on äänestyksen vuoro, ja tätä blogia voi käydä äänestämässä 23.2. asti. Käypä äänestämässä ja kerro kavereillekin tästä ainutlaatuisen upeasta mahdollisuudesta!

Lupaan seuraavaksi blogata jotain kiinnostavampaa.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

7 kommenttia postaukseen “Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge