Teddy Bear, guaranteed FOR LIFE!

Seurasin tänään CNN:ltä uutisia itärannikon ja erityisesti Atlantan katastrofaalisesta lumimyrskykaaoksesta (voimia sinne!), ja näin samalla halpojen päiväspottien pienen budjetin mainoksia koko vuoden tarpeiksi. Mieleenpainumattoman hutun seassa oli tämä kyseenalainen helmi:

Tämä on kyseisen puljun Valentine’s Day -mainos parin vuoden takaa, mutta tämän vuoden mainos oli lähes samanlainen. Alusasuisia naisia oli vain vähän enemmän.

Niille, jotka eivät jaksa katsoa mainosta Youtubesta, pieni synopsis: Osta pehmonallekarhu. Sitä parempi, mitä isompi, joten meiltä voit ostaa puolitoistametrisen. Tämä on PARAS lahja ikinä tyttöystävällesi tai vaimollesi, sillä mitään muuta hän ei voisi toivoa. Soita numeroon 1-800-TEDDY-BEAR, ja saat karhun toimitettuna kotiisi vielä ennen Valentine’s Dayta. Guaranteed for life. Koska blondit mallin mitoissa olevat naiset kaikkein mieluiten käyttävät päivänsä halien silkkiyöpuvuissaan nallea ja vilkuillen vihjailevasti kameraan.

Iiro, tiedän että pyysin ystävänpäiväksi jotain kivaa yllätystä, mutta ennen kuin saat tästä postauksesta mitään ideoita, selvennettäköön, että EN tarkoittanut lievästi pelottavaa liian isoa pehmonallea.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

2 kommenttia postaukseen “Teddy Bear, guaranteed FOR LIFE!”

  1. Taa on tosiaankin niita helmia. :) Ja toivottavasti viesti meni perille ettei sitten oven takana perjantaina kyhjota jattilaisalle.
    Meille tuo myrakaa saapui tana aamuna. Koulu peruttu. Eilen viela puhuttiin puolikkaasta paivasta. Noh, saapahan tytot rohnottaa yokkareissa niin pitkaan kuin haluavat. Mielenkiinnolla odotetaan mita tuleman pitaa.

    1. Lykkyä tykö sinne myräkän keskelle. Ei näyttänyt hirveän hauskalta menolta uutisten perusteella. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge