Viikko kuvina (osa 2)

Seuraavat kuvat ovat osa Fat Mum Slimin Photo-A-Day-haastetta, jossa joka päivälle on annettu jokin teema, ja idea on ottaa päivittäin kuva tähän teemaan liittyen. Blogista löytyy myös viime viikko.

8. Water

Kävimme viikonloppuna patikoimassa. Lunta on riittänyt Boulderissa, eikä ihme, sillä sitä sataa täällä kolme kertaa enemmän kuin Etelä-Suomessa. Valtavia kinoksia ei silti pääse kertymään, sillä välillä korkealta paistava aurinko sulattaa lumen pois.

9. Detail

Luin lentokoneessa Hesaria, jossa oli torstain ruokaliitteessä juttua gourmet-hodareista. Hirveä hodarinhimohan siitä tuli, joten sunnuntaina tein leffasapuskaksi hodareita kahdella eri tapaa: steak house dogs (tuoretta tomaattia, sipulirenkaita, A1 steak saucea) ja bacon barbecue dogs (pekonia, cheddar-raastetta, BBQ-kastiketta).

10. I am…

Blogaajahan minusta on näköjään tullut. Maanantain parhaita hetkiä oli huomata, että olin päässyt Travel Blog Awardsien finaaliin parhaan ulkomailla asumista käsittelevän blogin sarjassa. Käykääs äänestämässä!

11. Mistake

Taisi olla virhe tilata nettiyhteys Comcastilta. Nyt meillä on kotona netti, mutta asennusmies ei saanut käytettyä meidän omia laitteitamme, koska ne ovat yhä ”lukittuna” Georgiaan. Ota nyt tästä selvää, mutta joka tapauksessa tiedossa on lisää säätöä.

12. Out + about

Keskiviikkona kauniina aurinkoisena päivänä kävin kääntymässä Boulderin keskustassa ja piipahdin nykytaiteen museoon, joka sijaitsee vanhassa varastorakennuksessa. Näitä 1800-luvun lopulla rakennettuja varastorakennuksia oli ennen Boulderin keskusta täysi, koska kaupungissa oli sekä rautatie että joki, joita pitkin tavarat liikkuivat. Nykyään suurin osa on purettu.

13. Perfect

Torstaina oli täydellinen talvilenkkeilysää: kirkas aurinko, sininen taivas, valkoisina loistavat hanget ja tosiaan +13 astetta. Pitkähihaiseni oli selvästi lenkillä vähän liikaa, ja suurimmalla osalla vastaan tulevista lenkkeilijöistä oli lyhythihainen tai ei paitaa ollenkaan.

14. Heart

Valentine’s day näkyy täällä kaikkialla, mutta erityisesti kaupoissa. Paikallisen Whole Foodsin pihalla oli sydänilmapalloja ja jonkinlainen ”osta sydänaiheista ruokaa”-hyväntekeväisyystempaus. Ruokaostokset eivät kuitenkaan sisältäneet ruokia täksi illaksi, sillä Iiro on viemässä minut syömään johonkin vielä toistaiseksi mysteerinä pysyvään paikkaan.

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Viikko kuvina (osa 2)”

  1. Myöhästyneesti hyvää ystävänpäivää!

    Mulle tuo ’Iiro’ tuottaa vaikeuksia, kun kuvittelen nyt joka kerta, että siinä lukee Liro. :-D

  2. Paluuviite: Viikko kuvina (osa 3)
  3. Paluuviite: Viikko kuvina (osa 4)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge