Ken on maassa kaunehin?

Paikallislehti L’essentiel äänestytti tässä taannoin Luxemburgin kauneimmat ja komeimmat. Toisin kuin monessa muussa maassa vastaavassa kilpailussa, harva näistä ”voittajista” taitaa olla millään tavalla tunnettuja ulkomailla, mutta ehkäpä tuloksista voi päätellä jotain luxemburgilaisten kauneuskäsityksistä? Siispä ensin naisten top-5:

5. Marie Muller, 28-vuotias judoka, joka oli Pekingin olympialaisissa sarjassaan yhdeksäs

4. Monica Semedo, 27-vuotias juontaja ja laulaja, joka tuli julkisuuteen teinitähtenä Luxemburgin ainoan televisiokanavan nuoriso-ohjelmien juontajana

3. Mandy Graff, 25-vuotias Saksan Next Top Modelissakin esiintynyt malli

2. Prinsessa Alexandra, 23-vuotias suurherttuan ainoa tytär ja valtaistuimen perimisjärjestyksessä kolmas

1. Mandy Minella, 28-vuotias tennistähti, joka oli parhaimmillaan maailman 66. paras naispelaaja

Lopputuloksena siis kaksi urheilijaa, kaksi viihdepuolelta tuttua ja yksi kuninkaallinen, eikä yhtään yli 30-vuotiasta. Miesten lista taas näyttää tältä:

5. Michel Fouarge, 40-vuotias entinen malli ja nykyinen muotivalokuvaaja

4. Kevin Stamerra, 26-vuotias viime vuoden Mister Luxembourg

3. Xavier Bettel, 41-vuotias Luxemburgin pääministeri

2. Luc Spada, 28-vuotias näyttelijakirjailija, joka tekee uraa lähinnä Saksassa, mutta joka esiintyi viikko sitten näkemissämme luxemburgilaisissa lyhytelokuvissa kahdessa eri pätkässä eri rooleissa

1. Tommy Schlesser, 26-vuotias paikalliskanavan sitcomissa kuuluisuutta niittänyt näyttelijä

Kaksi lihaskimppua, kaksi nuorta söpöä näyttelijää ja yksi pääministeri. Mitäs olette mieltä näistä? Kuka teidän mielestänne on kaunein/komein?

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

9 kommenttia postaukseen “Ken on maassa kaunehin?”

 1. Mun tekis mieli alkaa psykoanalysoimaan sitä, mitä toi kertoo kansalaisten arvostuksista, mutten osaa.

  En osaa vastata siihenkään, kuka on kaunein / komein. Sen osaan sentään sanoa, että kuvista ehdottomasti kiinnostavimmat ovat niitä, jossa kohde ei poseeraa. Poseerauskuvia näkee niin paljon ja koko ajan, että ne on ihan tapettia.

  1. Mietin, että näitä olisi helpompi arvioida, jos olisi vertailudataa. Jostain muistelisin, että ranskalaisilla vastaavassa äänestyksessä olivat naisten puolella jyllänneet kypsemmät naiset. Liekö sitten äänestäjätkin olleet vähän vanhempia, tiedä häntä.

   Olen samaa mieltä tuosta poseerauksesta, myös mitä tulee omiin matkakuviin. Kuvasarja, jossa 90% kuvista seisoo sama ihminen täsmälleen samassa vakioposeerauksessa vaihtuvin nähtävyystaustoin, on vähän tylsä.

 2. No mä kyllä osaan sanoa, ketkä mun silmää eniten miellyttää. :-) Miehistä joko pääministeri tai sitten tuo vika näyttelijä. Lihaskimput ja liian sliipatut eivät meikäläiseen kolahda. Naisista on vähän vaikeampi sanoa, mutta ehkä tuo judoka sitten.

 3. Jaa-a, sanoisin kanssa ehkä että miehistä pääministeri. Mutta kyllähän noita Keviniä ja Tommyakin mielelläni katselisin :-)

 4. Seksikkään näköinen ministeri voittaisi miesten sarjan ja judoka naisten sarjan.

 5. Musta on jotenkin hassua, että pääministeri saa näin paljon ääniä, kun juuri toissapäivänä eräskin kaveri ihmetteli, ”miten kukaan on voinut äänestää sitä seksikkääksi”. :D No mutta kyllä tuo Bettel minustakin hakkaa ulkonäköasioissa edellisen pääministerin Junckerin mennen tullen.

  Tommysta ja Kevinistä on musta vaikea uskoa, että ovat vasta 26-vuotiaita.

 6. Mahtavia nämä kaunein / komein listaukset aina :D

  Mutta täytyy sanoa että tuo Luxemburgin pääministeri miellyttää erityisesti silmääni, komea mies ja eihän siitä menestyksestä tai vallastakaan haittaa ole ;) Sellainen vakavasti otettavan oloinen hän on, tykkään juuri tuosta tyylistä haha. Englannin vastaava pääministeri ja nämä kuninkaalliset ovat jotain niin kamalaa että mielellään tuon Englantiin toisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge