Onnellisia ihmisiä Luxemburgissa

Netissä on viimeviikkoina levinnyt jos jonkinlaista versiota Pharrell Williamsin Happy-hitistä. Tässä yksi täältä suurherttuakunnasta:

Videolla esiintyy paikallisen tanssikoulun oppilaiden lisäksi paikallisia julkkiksia, joista näyttelijä Tommy Schlesser ja pyöräilijä Andy Schleck on esitelty blogissa aiemminkin. Minun huomioni vievät kuitenkin maisemat: Tommy joraa viinipeltojen keskellä, ja tanssikoululaiset vetävät koreografioitaan milloin minkäkin linnoituksen edessä.

Onnellista maanantaita kaikille! Tästä se viikko alkaa!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

2 kommenttia postaukseen “Onnellisia ihmisiä Luxemburgissa”

  1. Ministeri vain puuttui ! :)
    Kohta, jossa ovat kivisillalla on aika upeaa maisemaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge