Ei mainoksia, ei selvännäkijämainoksia

Suomessa asuessa ovessamme luki ”Ei mainoksia, ei pizzamainoksia, ei vaalimainoksia”. Pelkkä mainoskielto ei nimittäin näyttänyt kahteen jälkimmäiseen ryhmään tehoavan, mutta lisämaininnalla postiluukku jäi mainosvapaaksi. Luxemburgissa vaalien alla tulee ”infolehtisiä” mutta ei varsinaisia mainoksia, koska listavaalimaassa henkilömainontaan ei käytetä rahaa. Pizzamainoksia tulee silloin tällöin, mutta varsinainen riesa ovat selvännäkijämainokset, joita tulee joka viikko.

professour2 (640x427)

”Professori” Sadaby, suuri selvännäkijämeedio 100% onnistumisprosentilla, on valmiina auttamaan sinua vaikkapa palauttamalla immédiat rakkaasi luoksesi, tuomalla sinulle onnea rahapeleissä tai rakkaudessa, poistamalla seksuaalista impotenssia, parantamalla tuntemattomia sairauksia tai vapauttamalla sinut alkoholismista tai tupakkariippuvuudesta. Sadaby lupaa toimintansa olevan laadukasta ja nopeaa – tuloksia saa jo kolmessa päivässä – ja tarjoaa kotikäyntejä tai hoitoa kirjeitse.

professour1 (640x355)

”Professori” Karo on vielä Sadabya nopeampi, sillä tuloksia saa jo 24 tunnin sisään, ja maksua ei tarvitse suorittaa kuin vasta tulosten jälkeen. Ehkä tämä johtuu siitä, että tällä noitatohtorilla on jo 30 vuoden vankka kokemus alalta. Karo lupaa turvaa huonolta kohtalolta, parantaa yrityksesi tuottavuutta sekä toki parannuksia perusongelmiin kuten impotenssiin, menetettyihin ihastuksiin tai veikkausonneen. Karolla on puhelinpäivystys klo 07-22 seitsemänä päivänä viikossa.

Jos joku nyt kiinnostui näistä, niin tiedoksi sitten, että Luxemburgin suuntanumero on +352! Onnea ja hyvää kohtaloa tulevalle viikonlopulle!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

10 kommenttia postaukseen “Ei mainoksia, ei selvännäkijämainoksia”

  1. Vielä käsittämättömämpää, että ketkä näitä palveluita suurissa määrin käyttävät. Selkeästi joku, kun kerran yrittäjiä on näin paljon…

 1. Noita mainoksia ei sentään meilläpäin tule, mutta tien varsilla näkee näitä ’psychic reader’ paikkoja ja ihmettelen, minkälaisille tuloille noissa hommissa pääsee ?

  1. Toi olisikin mielenkiintoista tietää. Sen verran huonossa kunnossa niistä iso osa on, ettei ihan hirveän miljoonatuloja voi olla… mutta toisaalta eikös jotkut mainosta myös televisiossa tuota? Siinä pitää jo olla tulot kohdallaan.

 2. No johan on. :-D

  Mä sorruin kerran parin viinilasillisen jälkeen tilaamaan netistä horoskoopin, joka maksoi aika paljon. Seuraavana päivänä nolotti ja harmitti, ja kaiken lisäksi se horoskooppikin oli ihan luokaton. Näihin selvännäkijöiden ilmoituksiin sentään tuskin lankeaisin – tai mistäs sitä koskaan tietää. :-)

  1. Mua periaatteessa kiinnostaisi nähdä horoskooppi, jonka joku on laatinut pilkuntarkasti oikeisiin tähtien liikkeisiin ja johonkin vuosisatoja vanhaan ”perintötietoon” perustuen, vaikka en horoskooppeihin uskokaan. En vaan oikein tiedä, mistä sellaisen saisi, kun suurin osa näistä ennustajista taitaa olla mallia ”en mä tähdistä tiedä mutta mulla on hyvä mielikuvitus”.

 3. Luxemburg on tunnetusti varsinainen veroparatiisi. Voisiko olla niin, että ennustajat eivät siellä ole verovelvollisia eikä heidän tarvitse ilmoittaa toiminimeään mihinkään rekisteriin tai pyytää toimintalupaa, eli heillä ei ole veronumeroa?Ennustamienhan ei ole ammatti. Katselin huvikseni netistä, miten asia on Saksassa, kun meille ei tule noita mainoksia. Netistä löytyi puhelinnumeroita, ja ennustus näyttäisi olevan verrattavissa puhelinseksiin, hinta 2 € minuutti. :) Meitä on moneksi!

  1. Eiköhän tuo periaatteessa ole ainakin ALV:n alaista toimintaa, saahan sitä myydä mitä vaan tietoa ja paperia jos joku sitä ostaa. Mä kuitenkin luulen, että nämä ennustajat tekevät töitä ihan suoraan pimeänä. :) Veikkaan että siksi mainoksissa ei ole mainittu mm. osoitetta, yritysnumeroa, yrityksen nimeä tms, pelkkä prepaid-kännykkänumero.

 4. Ei oo selkeesti skilzzit kunnossa ku ei oo selvänäkeny ettei sua kiinnosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge