Nimen vaihto ja muita mullistuksia

Kun yli kaksi vuotta sitten perustin blogin nimellä From Georgia with Love, ajattelin kirjoittavani kuulumisia asumisestamme Georgiassa. Reilu vuosi sitten muuttaessani Luxemburgiin nimi ei enää sopinut, joten vaihdoin sen uutta kotipaikkaa kuvaavaksi: Suurherttuan vieraana.

Nyt kun kolmas muutto toiseen maahan siintää edessä, luulen, että tämä blogi näkee aikanaan vielä neljännen tai viidennenkin muuton. Nimivaihdokset saavat kuitenkin jäädä tähän. Tämä blogi olkoon siis tästä lähtien Globe Called Home.

Uuden bloginimen myötä uusi ulkoasu, joka muokkautunee lisää tässä seuraavan parin viikon aikana, kun samalla väännän blogin takana olevaa tekniikkaa uuteen uskoon. Palautetta ulkoasusta ja blogin toiminnasta voi jättää kommentteihin, kuten aina.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

27 kommenttia postaukseen “Nimen vaihto ja muita mullistuksia”

 1. Tosi hyvannakoinen muutos! Ja nimi! :) Makin haluisin nimeta blogini ”neutraalisti”, koska en lainkaan oo vakuuttunut siita, etta tarinointi tulee jatkumaan Houstonista ikuisesti ja nain valtytaan nimen vaihteluilta. Voihan olla etta se vaihtuu siltikin ihan vaan koska vaihtelu virkistaa!

  1. Hirveä säätö blogin nimen vaihtaminen, tuolla ”From Georgia with Love”-nimellä olevia linkkejä kun kummittelee vieläkin ympäri nettiä. Mutta sulla on ollut kaukokatseista toimintaa! Mä en jotenkin ajatellut mahdollista muuttoa muualle blogia nimetessä, se tuntui niin projektiluonteiselta jutulta.

 2. Jos haluat parantaa hiukan ulkonäköä, niin mun mielestä ois parempi jos pidät kuvat suurinpiirtein blogin tekstin levysinä. Noi kuvat on kuitenkin hyviä niin nyt ne menee vähän hukkaan liian pienikokoisina.

  1. Juu, tästä syystä valitsinkin kaksisarakkeisen layoutin vanhan kolmesarakkeisen sijaan, että saisin kuvat isommiksi. Vanhat kuvakoot vaan ovat suurimmaksi osaksi määritelty pikseleillä, joten ne pysyvät pienempinä. Mutta tästä lähtien isompaa!

  1. Kiitti! Pitäisi varmaan joskus kattoa tuo elokuva, kun siihen kuulee koko ajan viittauksia!

 3. Tykkään! Näyttää hyvältä, ja nimi on mainio. Odottelen jo syksyn kirjoituksiasi tältä puolen myös.

 4. No jopas. Nimi on minustakin oikein hyvä. Tekisi mieli udella, mihin päin suuntaat seuraavaksi, mutta enpä utelekaan.;-D

  1. Coloradoonhan minä olen suuntaamassa, kun sain vapaata töistä. Taisin siitä ohimennen täällä aikaisemmin jo mainita, mutta en ihmettele, jos on mennyt ohitse. :) Ei siis mikään salaisuus! Sen sijaan neljättä tai viidettä muuttokohdetta ei ole tiedossa minullakaan.

 5. Todella kiva ja sopiva uusi nimi! Ja kaunis tuo uusi bannerikin! Itseasiassa mainitsisin tuosta samasta asiasta kuin yksi edellinen kommentoija etta olisi super kiva jos kuvat saisi hieman nykyista isommaksi, ne kun on todella kauniita ja natteja kuvia niin olisi kiva jos ne nakyisi tekstin lomassa hieman isompina!

  1. Se oli ajatuksenakin, kun alkoi tulla vähän pienuuskompleksia – niin monessa blogissa ne kuvat ovat valtavia! Jos minä vielä pitäytyisin koossa, joka näkyy läppärin ruudulla kokonaisena. ;) Kiitti kehuista ja kommentista!

 6. Onnea vaan uudelle onnistuneelle ulkomuotomuutokselle ja uudelle kivalle nimelle. Tuolla nimella menee vaikka minne. :D

  1. Kiitos kiitos! Ja kiva kuulla kehuja nimestä, se oli nimittäin monen viikon kypsyttelyn ja lopulta yhden unettoman yön sängyssä kieriskelyn tulos. :D

 7. Hyvä nimi munkin mielestä.

  Munkin blogit oli ensin ”Saudiblogi” ja ”Bermudablogi”, sitten halusin myös antaa blogille nimen mitä ei aina tarvitse muuttaa. Ja kun aina etsin sitä vihreämpää ruohoa niin…

  1. Sähän taisit kans hankkiutua eroon arkistoista siinä välissä? Musta tuntuu, että osassa mun vanhoista postauksista ei ole mitään järkeä, jos joku tupsahtaa suoraan siihen postaukseen, koska blogista ei muuten käy enää ilmi mikä maa mikä valuutta (tai parhaimmillaan väärä valuutta).

   1. Ne kaks edellistä oli ihan eri blogeja, joiden yksityisyys on niin että vain mä voin lukea niitä. Mutta nykyistäkin ”siivoan” välillä, eli poistan näkyvistä joitain postauksia, joita en enää halua näkyville.

 8. Oih, onnea muuttoon! Kommenteista jo selvisikin minne päin olet muuttamassa :) Minusta sinulla on ollut tyylikkäitä blogipohjia (puhumattakaan kuvista ja kirjoituksista). Ja nyt blogin nimi on kyllä napakymppi! Minusta tuntuu, että kun on kerran lähtenyt perheen kanssa maailmalle, niin sitä ei enää pitkään paikallaan viihdykään, vaan ainakin itse elän noin parin-kolmen vuoden sykleissä. Vaikka vasta olemme kotiutumassa takaisin Suomeen, niin jossain takaraivossa sitä jo miettii minne sitä lähtisi noin kolmen vuoden päästä…

  1. Kiitos kehuista! Olittekos te ehtineet elää jo montakin tuollaista sykliä, vai onko tämä ensimmäinen paluumuutto?

 9. mä yritin saada näkyviin koko listan sun lukemista blogeista, mut listan alapuolella oleva linkki ”show all links” toi mut tähän postaukseen eikä listakaan näyttänyt yhtään enempää blogeja. ei varmaan oo tarkotus : )

  1. No ei todellakaan ollut tarkoitus! Taitaa olla bugi tuossa widgetissä, pitääpä katsoa jos sen saisi jotenkin korjattua. Kiitos huomiosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge