Matkailijan joulukalenteri

Lapsena mielestäni yksi parhaista asioista joulussa oli joulukalenterit – mitä useampia, sen parempi! Siispä sitä tarvetta paikkaamaan tarjoan tänä vuonna kaikille blogin lukijoille kansainvälisen joulukalenterin. Lisää sivu kirjanmerkkeihisi niin löydät tänne joulukuussa.

Rauhallista joulun odotusta!

8 kommenttia aiheesta “Matkailijan joulukalenteri”

  1. No ei näköjään toimi. Tutkitaan ja yritetään saada toimimaan, pahoittelut!

  2. Hei, kirjoitat mielenkiintoista blogia, toivottavasti jatkat postaamista! Satutko tietämään edullista mahdollisuutta majoittua Boulderissa loppukuusta reiluksi kuukaudeksi, 26.7-2.9.2017? Kaverini on (astanga)joogaopettaja ja osallistuu siellä jatkokoulutukseen. Jopa airbnb on todella hintava…

  3. Hei, oletko lopettanut kokonaan bloggamisen? Miksi?
    Tykkäsin lukea kolumniasi, vaikken kommentoinutkaan. Terv. LI

    1. Moi! Lopetin, koska elämä vei mennessään, mutta olen pitkään ajatellut, että palaisin bloggaamisen pariin, kun aikaa taas riittää. Kiitos kommentistasi, kiva kuulla että blogia on kaivattu. :)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge