Atlantin rannalla

Pikainen postaus tien päältä: Belgiassa on koleaa, ja Atlantin ranta on säästä huolimatta todella upea. Tässä tuskin oli mitään yllättävää kenellekään.
image

Oostenden kohdilla rannikkoa kulkee ratikka, joka kuljettaa rantaturisteja vikkelästi resort-kylästä toiseen. Kävimme näillä main tutustumassa maailmansotien bunkkereihin ja totesimme, että sama ratikka kuljetti sota-aikana ammuksia varastosta tykeille.
image

Englannin kanaalin vaikutuksen huomaa. Kun tiirailimme merta Atlantikwallin bunkkereilta päin, hiekkaa vielä riitti. Ulos päästyämmy näkymä oli tämä:

image

image

image

Kuvia sisältä bunkkereista ei ole, sillä museo ja audioguide tempaisivat niin mukaansa, että kännykällä kuvaaminen unohtui kokonaan.


Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, joka on kansainvälinen tempaus, jonka tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Suomessa sitä vetävät Destination Unknown -blogin Satu, Kaukokaipuun Nella ja Running With Wild Horsesin Veera. Minut löytää Instagramista nimimerkillä @muorra.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Atlantin rannalla”

  1. Näyttää niin karulta, mutta silti upealta. Tuolla sai vissiin kulkea ihan omassa rauhassa, ei ainakaan kuvissa mitään ihmismassoja näy :)

    1. Tuossa oli monta kilometriä rantaviivaa, ja me parkkeerattiin auto (tuo valkoinen, joka yhdessä kuvassa näkyy) aika tasan kahden kaupungin välimaastoon, missä ihmisiä oli aika vähän. Eli yksinäisyyttä olisi kyllä riittänyt!

  2. Ihana nähdä kuvia sieltä, minne muutaman viikon päästä päädytään itsekin. Toivotaan tosin, että sää on hieman parantunu! (:

    Atlantti, siinä on sitä jotain. <3

    1. Musta tuntuu, että täällä (ja varsinkin tuolla) päin voi helposti olla kolme vuodenaikaa saman päivän aikana, joten kaikkiin säämuotoihin kannattaa varautua, vaikka toki parasta toivotaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge