Hiihtoloma – nyt se alkaa!

Se olis sitten hiihtolomaviikko, eli terkut Amsterdamin kentältä! Hiihtoloma menee meillä Kalliovuorilla, ja mukaan liittyy Iiron kummipoika isänsä kanssa. Ja mitäs me oikein ollaan suunniteltu tulevalle viikolle…?

Hallets peak, overlooking Emerald Lake

Käymme ainakin Kalliovuorten kansallispuistossa! [Kuva: Travis Swan]

_DSC0225

Puistonvartijat vetävät aloittelijakoulutuksia lumikenkäilyyn. Varasin meille paikat lauantaiksi. [Kuva: Samantha Schwartz]

Knuble and Fleishmann

Meillä on myös liput viikonlopulle paikallisen NHL-joukkue Colorado Avalanchen peliin. Vastassa on Dallas Stars, joten pidetään peukkuja, että Kari Lehtonen pelaa maalissa! [Kuva: clyde]

I-70 Westbound.

Viikonloppuna ei vuorille vielä kannata lähteä, koska yhdistetty ystävänpäivä ja maanantainen President’s Day -vapaapäivä takaavat sesonkiviikonlopun. Pakataan siis auto vasta maanantaina ja suunnataa Interstate 70 -motaria pitkin korkeuksiin! [Kuva: Prizmatic]

Copper Mountain Vista

Kohteena meillä on Copper Mountain, isohko hiihtokeskus keskellä Summit Countya. [Kuva: reid.neureiter]

January 2008 Skiing at Copper Mountain

[Kuva: W.G. Dayton]

Colorado Face Scrub

Kolmen kilometrin korkeudessa lunta pitäisi riittää. [Kuva: Zach Dischner]

View from Lost Boy at Vail

Jos ehdimme kyllästyä Copper Mountainin rinteisiin, alle puolen tunnin ajomatkan päässä on Vail, yksi Yhdysvaltojen suurimpia laskettelukeskuksia ja tuttu mm. alppihiihdon MM-kilpailuista, jotka pyörivät tuolla sunnuntaihin asti. [Kuva: Miguel Vieira]

Winter

[Kuva: Zach Dischner]

Viikon päästä toivottavasti on omia kuvia jaettavana! Siihen liittyen: onko kellään kokemusta GoProsta laskettelurinteissä? Olen nimittäin miettinyt jo pitkään kyseisen vempeleen hommaamista. Vai onko tämä trendi mennyt jo ohitse?

Hiihtoloman aikana kuulumisia pääsee seuraamaan kätevimmin tykkäämällä blogin Facebook-sivuista.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

8 kommenttia postaukseen “Hiihtoloma – nyt se alkaa!”

 1. Joo, GoPro on hauska! Tosin se vauhti, joka tuntuu iha järkyn kovalta, näyttää videolla ihan lussulta. :)

  1. Miten sillä on järkevä kuvata vauhdista? Joku telakkasysteemi kypärään? Sellaisia on näkynyt täällä rinteissä.

   1. Kypärään joo. Tai rintavaljaatkin vois toimia rinteessä. Ja on GoProlle myös selfie-stickikin! (No, sille on kaikkee…Googlaa ”Gopro mounts” ja ylläty. :)
    Minttu on viimeisimpänä kirjoittanut: Retkellä

    1. Pitänee jättää seuraavaan kertaan, kun ei nyt ehtinyt googletella GoPro-alennuksia netistä, ja minähän en mitään normihintaan osta amerikkalaiskaupoista… mutta alkaa kyllä vähän hotsittamaan!

  1. Vähän ollut pilvistä ekat pari päivää, lumisateen keskellä täällä lasketellaan, mutta onpahan rinteet hyvässä kunnossa! ;)

  1. Kiitos! Täällä on kyllä aika upeaa, ja erityisesti kansallispuiston näkymät ihastuttavat aina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge