Muutto loppusuoralla

Tänään on viimeinen päivä vanhassa asunnossamme Suomessa. Lähes kaikki huonekalut on jo myyty ja iso osa ns. järkevästä tavarasta on pakattu. Enää on jäljellä sekalaisten kassien ja paperisäläläjien sorttaaminen ja sen päättäminen, mitä haluaa säästää ja mikä lentää kohta roskiin… sekä ihmettelyä, että kaikenlaista sitä on tullut vuosien varrella säästettyä.

Löysin juuri matkapäiväkirjani Kalifornian ja Hawaijin reissulta 90-luvun lopulta. Englanninopettajani oli nakittanut minut pitämään päiväkirjaa englanniksi kielen opiskelun takia, ja It was so cool! ja Amazing! toistuvat tekstissä usein. 12-vuotiaan näkemys autovuokraamon iloista:

”When we came to rent our car from ”National” we had to wait for 20 minutes! I didn’t like it at all. After that my Mom’s door didn’t open and we had to go back again. What I learned today: Never trust an auto dealer.”

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

Yksi kommentti postaukseen “Muutto loppusuoralla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge