”Katseemme kohtasivat, otathan yhteyttä”

Tiedättehän ne sellaiset Henkilökohtaista-ilmoitukset, joissa kerrotaan, että oltiin helmikuun viidentenä kello se ja se metrossa tai kaupassa tai baarissa ja nähtiin joku, joka teki (yleensä) ulkonäöllään lähtemättömän vaikutuksen, mutta syystä tai toisesta, yleensä ujouden takia, ei saatu sanaa suusta, ja nyt sitten etsitään kyseistä henkilöä jälkikäteen. Niitä on täälläkin Craigslist täynnä.

Nyt sitten joku psykologi on analysoinut näitä ilmoituksia ja mm. listannut, missä paikassa ihmiset tämän maagisen mahdollisen sielunkumppaninsa ovat nähneet. Tämän jälkeen psykologi on laatinut kartan, jossa näkyy yleisin melkein-rakkauden kohtauspaikka osavaltioittain:

New Yorkissa kohdataan metrossa, Las Vegasissa kasinolla ja Kaliforniassa kuntosalilla. Etelä-Yhdysvallat on vahvasti Walmart-kohtaamisten seutua, mutta Georgia tekee tässä poikkeuksen: täällä kohdataan autossa.

Siis autokaupunki-Atlantan surullisenkuuluisissa ruuhkissa mahdollinen rakkaus löytyy viereisestä autosta.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

10 kommenttia postaukseen “”Katseemme kohtasivat, otathan yhteyttä””

 1. Aivan mahtava! :D Ja miten nuo onkin noin stereotyyppisiä nuo kohtauspaikat? :D

  Olispa mielenkiintoista kuulla vastaavaa täältä.

  1. Joo, sellainen pan-eurooppalainen tutkimus! Siinä olisi jollekin tutkijalle selvitettävää… Veikkaan Suomen voittajaksi julkisia kulkuneuvoja. Ainakin joskus taannoin City-lehteä lukiessa joka toinen stoori oli bussissa tai junassa.

 2. Walmart vaikuttaa varsinaiselta tukahdutettujen tunteiden kauppapaikalta. Ujothan voisivat mennä sinne ihan vain luomaan silmäyksiä ja katsoa sitten, tarttuuko joku koukkuun niin, että laittaa ilmoituksen palstoille.

  1. Hassua myös musta on, että pohjoisessa on supermarketia ja convenience storea, mutta Walmart on mainittu nimeltä. Eikö niissä ole niin paljon Walmarteja, vai eikö niissä ole ”Walmart-kulttuuria”?

   Sen sijaan tämä listaus tuo fiiliksen, että pitää ehkä Rhode Islandissa käydessä välttää yleisiä parkkipaikkoja…

 3. Haha, meillä Mäkkäri! Onkohan nämä rakastumiset ensisilmäyksellä tapahtuneet drive through’ssa vai ihan ravintolan sisällä?

  1. Ja miksiköhän Taco Bell ja KFC ovat random-rakkaudelle huonompia pikaravintoloita? Hamppareita on helpompi syödä niin ehtii katsoa ympärilleenkin, kun taas burritoissa pitää koko ajan varoa ettei täytteet tipu syliin?

 4. Onkohan ne siellä Walmartin pakasteruoka alueella, jossa näitä katseita vaihdetaan ?

 5. Hetkinen, mikä ihme Indianaa vaivaa? ”At home”? Siis tapaat jonkun kotonasi mutta et kehtaa avata suutasi niin että nimen ja yhteystiedot saisit?? :D

  1. Hahaa, en edes ollut huomannut, kuulostaa kyllä perin omituiselta… Luonnollisin selitys olisi kotibileet, mutta siltikin, kannattaisi varmaan kysyä illan isännältä/emännältä yhteystietoja Craigslistin sijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge