Millaiset käsimatkatavarat mukaan matkalle?

Kun vuonna 2012 jätin Suomen taakseni, minulla oli käsimatkatavarana rinkka, joka oli sekä ylikokoinen että ylipainoinen. Checkinissä virkailija halusi laukun punnittavaksi, ja minä anelin armoa ja selitin, kuinka nyt on mukana koko omaisuus – ja ilmeisesti virkailijalla oli hyvä päivä, koska sain Approved Cabin Baggage -lapun rinkkaani.

Sittemin olen pitäytynyt jos en nyt aina kiloissa niin ainakin oikeissa senttimäärissä. Olen joskus lentänyt pelkällä pienellä käsilaukulla, mutta yleensä otan matkustamoon vaihtovaatteet siltä varalta, jos ruumalaukkuni myöhästyy tai katoaa. Käsimatkatavaroiksini onkin vakiintunut yhdistelmä perässä vedettävä pikkulaukku + läppärilaukku, mutta helmikuun alussa tämä yhdistelmä sai väistyä. Sain silloin kokeiltavakseni Gollan AXL Cabin Bag:n, ja sillä olen mennyt nyt viimeiset pari reissua.

Golla AXL Cabin Bag at Denver Airport with US flag

Golla AXL Cabin Bag – siis mikä?

Golla on suomalainen yritys, joka valmistaa elektroniikkalaitteiden suojalaukkuja, ja tutuimmat designit lienevät kirkkaanvärikkäät kännykkäkotelot ja läppärilaukut. Itselläni on kirkuvan sininen kameralaukku, joka vilahtelee blogissa usein: sen voi jopa bongata tuolta yläbannerista!

Uusimmissa Gollan mallistoissa ollaan kuitenkin otettu pari askelta rauhallisempaan ja hivenen aikuisempaan suuntaan, ja Road-mallisto on täynnä maanläheisiä värejä, joista tykkäsin kovasti. Malliston AXL Cabin Bag ei ole pelkästään läppärilaukku. Tutun läppäritaskun lisäksi (jossa erikseen myös tilaa tabletille) laukussa on tilaa vaikka mille – esimerkiksi minun neljän päivän laskettelureissun vaihtovaatteilleni. Ihan totta!

Golla AXL Cabin Bag

Laukku takkatulen ääressä Kalliovuorten laskettelukämpässämme. Toppavaatteet ja laskettelukypärä eivät sentään tähän mahtuneet vaan kulkivat eri kasseissa, ja takassa roihuaa tietenkin kaasu.

Miksi valita AXL Cabin Bag?

Parasta AXL:ssa on tilavuus, joka ulottuu myös läppäritaskun puolelle. Minulla on ollut välillä vaikeuksia löytää tarpeeksi isoa läppärilaukkua laajakuvakannettavalleni, ja aina välillä olen saanut ähkiä ja puhkua turvatarkastuksissa saadakseni läppärin takaisin laukkuun, mutta AXL:iin läppäri sujahti helposti.

Lentokoneessa AXL oli kätevämpi kuin perässävedettävä kabiinilaukku, koska sen sai otettua sisälle kaikkiin koneisiin – esimerkiksi Luxemburgiin lentäessä joutuu melkein aina jättämään perässävedettävät käsimatkatavarat ruumaan – ja lisäksi se mahtui koneessa ylähyllyllä moneen sellaiseen koloon, mihin isommat laukut eivät mahtuneet. Kesken lennon kuulokkeiden tai kirjan esille kaivaminen oli huomattavasti pienempi operaatio kuin matkalaukun kanssa.

Golla AXL Cabin Bag in an airplane

Kuten monessa läppärilaukussa, myös AXL:n toisella puolella on hihna, josta sen saa kiinnitettyä isomman matkalaukun vetokahvaan kiinni, mikä helpottaa tavaroiden roudaamista, jos matkalaukun ja AXL:n lisäksi mukana on vielä erillinen olkapäälle heitettävä käsilaukku.

Miksi kannattaa harkita jotain muuta…

Kantaessani AXL:ia Amsterdamin lentokentän päästä päähän alkoi olkapäätä kivistää. Läppäri, muu elektroniikka, yhdet vaihtokengät, useampi kirja ja pari vaatekertaa yhdessä painoivat yhdessä niin paljon, että turvatarkastuksen luota mukaan nappaamani kärryt tulivat tarpeeseen. Jos siis aikoo pakata mukaan yhtä paljon tavaraa ja kävellä pitkiä matkoja, pyörällinen matkalaukku saattaa sittenkin olla parempi valinta.

Golla AXL Cabin Bag lentokentällä

Valitsin AXL:n mallistosta BUDDY Weekender Bagin sijaan siksi, että se näyttäisi ryhdikkäämältä. Saumat pitävät laukun aika hyvin kuosissa, mutta AXL:kin alkaa näyttää muodottomalta säkiltä, jos sen pakkaa täyteen isoja kuhmuraisia esineitä, ja muodottomuus korostuu olkahihnaa käyttäessä.

Lopullinen tuomio

AXL pysyy käytössä jatkossakin. Jos on paljon painavaa tavaraa, saatan suosia yhä perässävedettävä+läppärilaukku -yhdistelmää, mutta tässä käsimatkatavaratyylissä minut voitti puolelleen helppous niin koneen sisällä kuin turvatarkastuksessakin.

Golla AXL Cabin Bag liikkeessä

Ja lopuksi arvonta!

Golla ystävällisesti lupasi Road-mallistostaan laukun myös blogin lukijoille. Arvontaan osallistuaksesi tee näin:

 1. Käy valitsemassa Gollan Road Collectionista itseäsi miellyttävä Commuter tai City Bag. Commuter Bageihin mahtuvat isommat läppärit, City Bageihin pienemmät läppärit sekä tabletit, ja kumpaakin on tarjolla useaa mallia.
 2. Kerro kommenttiin, millaisilla käsimatkatavaroilla sinä yleensä olet liikkeellä. Kerro samalla, mikä laukku on mieleesi (myös väri, jos niitä on useampia).
 3. Muista laittaa kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden. En käytä osoitteita mihinkään muuhun, enkä anna niitä eteenpäin.

Arvonta päättyy 1.4. klo 13:00 Suomen aikaa. Arpaonnea!

Golla Road Collection

Yhteistyössä Golla

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

44 kommenttia postaukseen “Millaiset käsimatkatavarat mukaan matkalle?”

 1. Kumpi laukku on tilava 2v tyton kanssa matkustettaessa? En tieda mutta sellaisen haluaisin voittaa. Vari saa olla vaalea ruskea/beige.

  1. Unohdin mainita et tal hetkella kasimatkatavarat koostuu suurelta osin lapsen tavaroista ja vaatteista yms minun osuus on 1% verran. Jahka han osaa ja jaksaa kantaa pienta reppua ni aiti tulee iloiseksi

 2. Tyylikkäitä laukkuja! Itsellä käsimatkassa mukana muistikirja, kaksi kirjaa, kamera ja läppäri. Jos on suurempi muutto kyseessä, niin silloin myös käsimatkatavararajat paukkuu vaatteista sun muusta ^_^ (Commuter-kassi)

 3. Ma valitsisin tuon harmaan city-bagin (City Bag NEIL / G1579), koska harvemmin otan lapparia mukaan. Tabletti/puhelin riittaa :) Nyt kun laukkuja on ruvennut myohastelemaan, oon tosiaan ruvennut miettimaan, mita sinne kasimatkatavaroihin pakkaa. Vaihtovaatteet ainakin on oltava, seka hammasharja&-tahna, mita nyt pitkilla lennoilla muutenkin tarvii :)
  Emmi H on viimeisimpänä kirjoittanut: Reissusuunnitelma

 4. Hei, kiitos vinkistä ja arvonnasta! Itse en juuri koskaan lennä pelkillä käsimatkatavaroilla, joten mulle sopisi parhaiten Commuter Bag ELAN / G1588. Pinkki ja musta on tyylikäs ja naisellinen yhdistelmä. Kassiin mahtuisi hienosti 13″ läppäri kaapeleineen sekä matkalukemiset ja muut Euroopan sisäisillä lennoilla tarvittavat tilpehöörit. Itse asiassa tämä laukku olisi aivan mahtava myös päivän pituisilla työmatkoilla Brysseliin!!
  Aino Salminen on viimeisimpänä kirjoittanut: 20 vuotta Luxemburgissa

 5. City Bag NEIL 15” / CG114 Olisi varmaan mukava. Siihen varmaan mahtuu 13″ MacBook Pro.
  Tyylikkaita laukkuja ja sopivan hintaisiakin!

  Yleensa tyolennolla on mukana pyorallinen carry on, ja siina kaikki vaatteet yms. Lapparilaukussa lukemiset, mahd. tyopapereita, kirja, lukulaite, pieni kosmetiikkapussi ja se lappari.

  Toivoisin lapparilaukkua, jossa on TSA:n hyvaksyma lapparitasku, jolloin lapparia ei tarvitse ottaa turvatakastuksessa pois laukusta. (Anteeksi jos on vanhaa tietoa!) Tallaisia on esim. Timbuk2- firmalla: http://www.timbuk2.com/command-tsa-friendly-ipad-laptop-messenger-bag/174.html?dwvar_174_color=2226&dwvar_174_size=8

 6. harmaan city-bagin (City Bag NEIL / G1579) Mullekin riittäs tollanen pieni laukku, tabletille ja muulle pienelle käsitavaralle.

 7. Suhtaudun hieman vainoharhaisesti laukun ruumaan laittamiseen, sillä olen joutunut liian monta kertaa odottamaan myöhässä olevaa pakaasia useamman päivän. Matkustan siis yleensä pelkillä käsimatkatavaroilla, eli alle 40-litranen rinkka ja sen parina läppärilaukku ”personal itemina”. Näistä Gollan laukuista ei taida olla rinkan korvaajaksi, mutta läppärilaukuksi tämä näyttäisi juuri sopivalta: City Bag GIN / G1589.
  Mirje / Kotona kaikkialla on viimeisimpänä kirjoittanut: Tämä viikko 72: Sayulita

 8. Ottaisin Commuter bag Matt:in ruskeana :) Reissaan ite aika paljon pelkillä käsimatkatavaroilla viikonloppureissuja ja mulla yleensä silloin on mukana rullilla kulkeva laukku. Haluisin kyllä myös sellaisen isomman laukun jota vois halutessaan kantaa selässä, jotta jäis kädet vapaiks. Jos reissaan ruumassa menevän rinkan kans niin silloin mukana on vaan pienempi käsimatkatavara, johon pitää kuitenkin aina mahtua läppäri ym. elektroniikka, kamera ja jotain vaihtovaatetta ja kosmetiikkaa.

 9. Viime reissuilla käsimatkatavarana on toiminut iso weekend kokoinen käsilaukku tai reppu riippuen reissusta. Tällä viikolla oon lähdössä reissuun ekaa kertaa läppärin kanssa. Halpalentoyhtiöllä lentäessä läppärinkin pitäisi sinne laukkuun mahtua ja nyt on isot päätäntä ongelmat kun laukusta jonne läppäri mahtuisi ja olisi kätevä reisuun on vetoketju hajonnut…

  Commuter Bag ELAN / G1588 Olisi aivan täydellinen reissukumppani, Jota kantaisin ylpeäni pitkin maailman lentokenttiä:)

 10. Mä matkustan Samsoniten käsimatkatavaralaukulla, sinne menee helposti varavaatteet, läppäri, järkkärikamera ja vielä paljon muutakin. En yleensä edes jaksa raahata käsilaukkua erikseen, vaan sullon senkin sinne samsoniittiin. Se on erinomainen, koska sitä pystyy vetämään perässä, mutta helposti sekin tulee liian kömpelöksi, jos on missään muualla liikkellä kuin lentokentällä / kaupungissa / ”tasaisella maalla”. Siksi olis toisaalta kiva olla sellainen olalle heitettävä malli.

  Ruskea commuter Bag (MATT / G1574) ois ihana. Kelpaisi mainiosti :)
  Terhi on viimeisimpänä kirjoittanut: Kerrostalokyttäystä osa 2.

 11. Matkakumppanin kanssa tulee käsimatkatavaroiksi otettua yleensä yksi vedettävä ”pieni” matkalaukku, se hipoo ehkä jo niitä sallittuja rajoja kyllä.. Ja yleensä joutuu aina ruumaan, kun ollaan portilla menossa sisään koneeseen, koska tila on jo siinä vaiheessa loppunut. Yksi vetolaukku jos ollaan viikonlopun viettoon menossa, kaksi jos ollaan reissussa viikon. Kaikki mahtuu aina käsimatkatavaroihin, mutta pitää olla mukana tosiaan ne isoimmat käsimatkatavaralaukut.

  Mulle kelpaisi tuollainen Commuter Bag MATT ruskeana. :)

 12. Matkustan yleensä pelkän käsimatkatavaran kanssa niin, että mukana on muutamat vaihtovaateet, hygieniatarvikkeet, niskatyyny (koska minustakin on tullut vanha!) ja meikit. Kun otan matkalaukun, meikit ja turhat nesteet saavat mennä matkalaukkuun, mutta vaihtoalusvaatteet ja puhdas paita saa silti jäädä käsimatkatavaraan, koska en jaksa luottaa siihen, että matkalaukku saapuisi kohteeseen. Vain kerran on tosin laukkunu jättänyt tulematta – mutta tietenkin juuri silloin kun muutin ensimmäistä kertaa ulkomaille. Vähän itketti karussa asuntolahuoneessani, kun omat tavarat saapuivat vasta kolmen (!) päivän päästä.

  Uudeksi matkakaveriksini ottaisin mielellänin tuollaisen Commuter Bagin värissä BUCK / G1577!
  Lyra on viimeisimpänä kirjoittanut: Golden Hair!

 13. City Bag FRED / G1584 musta taitaa olla ainoa väri, mut se on just täydellinen. Toi olisi passelisti pikkumacin ja muun tavaran kokoinen kassi! :)

  Mulla on yleensä iso reppu ja käsilaukku. Joskus oli pyörällinen (varmaan 20 kiloinen) käsimatkatavaralaukku. Oli pakko ostaa se kohteessa, kun reppuun ei vaan mahtunut kaikki. Vaikka reppu hyvin uncool onkin niin se on näppärä. Ja siihen käsilaukkuun voi mahduttaa kännykät, kuulokkeet, passit, ym.

 14. Ottaisin todennäköisesti AXL:n miehelle joka lentää joskus työmatkat pelkillä käsimatkatavaroilla ja sen tämän hetkinen laukku joutaisi jo laukkujen taivaaseen, itse en lennä koskaan pelkillä käsimatkatavaroilla, koska tarvitsen jotain nestemäisiä asioita enkä jaksa miettiä niiden pakkausta. Plus oon huono ottamaan vain vähän ksmas mukaan, koska haluan urheilla myös kohteessa.

 15. Sen parhaimman käsimatkatavaralaukun (onko tuo edes sana !) löytyminen taitaa olla itselle ikuisuusprojekti – yhdessä sen täydellisimmän ’time management/kalenterin’ kanssa. Tällä hetkellä se on reppu. Tosin, kun olen muutaman kerran nähnyt itseni peilistä, voin sanoa että se ei näytä oikein kivalta, mutta kieltäydyn uskomasta että olen ylittänyt reppuiän. Parasta repussa on se, että kädet jää vapaaksi. Pidemmillä matkoilla perästä vedettävä pikkulaukku on myös mukana, mutta se jännittäminen, mikä mahtuu sinne hattuhyllylle ja mikä ei – ilmankin voisi olla. Minulla ei ole ollut ikuisuuksiin läppärilaukkua ja sellaisen nyt haluaisinkin, jos onni suosii. Yhdistäisin läppärilaukun perästävedettävään ja kokonaisuus olisi varmasti tyylikkäämpi kuin iso selkäreppu !
  Leena on viimeisimpänä kirjoittanut: #Reilut blogit – kampanja

 16. Suosikkini on sinipunainen Commuter bag (ELAN /G1588).

  Olen tosi huonosti varautunut matkatavaroiden katoamiseen, eli käsimatkatavaroista löytyy yleensä ainoastaan lennolla tarvittavat jutut, eli jotain luettavaa, pelikortit, kamera ja tietysti kaiķki tärkeät matkapaperit. Tosin eiköhän nyt vauvan myötä laukun sisältökin muutu aika vauvatavarapainotteiseksi.

 17. Mulla on yleensä käsimatkatavaroille urheilukassi, jossa vaihtovaatteet ja lapsille syötävää. Lapsilla on lisäksi lelut mukana sellaisissa vedettävissä laukuissa, jonka päällä voi myös istua. Lasten kanssa sitä tavaraa tarvii aikalailla, varsinkin pitkillä lennoilla ja kun on useampi vaihto.
  Gollan laukut on tosi kivan näköisiä ja vaihtoehdoista valitsisin tämän: Commuter Bag BUCK / G1576

 18. Valitsisin Commuter Bag BUCK / G1576. Yleensä en lennä pelkästään käsimatkatavaroilla. En aina muista tai jaksa miettiä entä jos ruuman laitettava matkalaukku myöhästyy tai katoaa. Ehkä pitäisi…onhan siitä kokemusta kun miehen laukku ei koskaan tullut perille lomakohteeseen (toimitettiin noin pari viikkoa loman jälkeen kotiosoitteeseen). Aikamoista lomailua sekin oli kun piti ostaa kaikki alusvaatteista lähtien :/.

 19. Ottaisin mallin Commuter Bag MATT harmaana. Se näyttää ryhdikkäältä ja muotoilu kestää aikaa. Pieni kuluminenkaan ei haittaa. Yleensä survon kaikki käsimatkatavarat isoon, olalla kannettavaan nahkakassiin. Siihen mahtuu paljon tavaraa, mutta kaikki pyörii sitten sekaisin laukun pohjalla.

 20. Meitsi lentää Parikan Maxinen ja vedettävän kabiinilaukun kanssa. Ja koitan pärjää pelkillä käsimatkatavaroilla. Miksei Luxin lennoille saa ottaa vedettäviä laukkuja messiin matkustamoon? Kuulostaa oudolta.

  Näistä Gollan uusista malleista tollane musta-punainen Commuter Bag (ELAN / G1588) on selkeesti ensteks paras.

 21. Joka kerta lahtiessa on vahemman tavaraa mukana kuin edellisella reissulla. Nykyisin enaa trolley-reppu yhdistelma ja pienen pieni kankainen laukku johon sopivat rahapussi, kannykka ja silmalasikotelo. Seuraava reissu Espanjaan huhtikuussa ja sinne kylla ottaisin mielellani tuon Commuterin, Buck/G1577.

 22. Omat matkani ovat tämän hetkisessä tilanteessa lyhyitä, euroopan sisäisiä lentoja. Näille reissulle olenkin kaivannut rullatonta matkakaveria, joka olisi niin paljon kätevämpi kuin nykyinen perässävedettävä kumppanini. Gollan sivuilla viihdyinkin aivan liian kauan kuolaamassa… Mieleeni painui erityisesti Commuter Bag BUCK / G1576, joka sopisi meiäläisen matkaan passelisti. En nimittäin pakkaa kovasti käsimatkatavaroihin. Padi, kuulokkeet, pari kirjaa ja sitten opiskelumateriaalit, joihin mielestäni on kaikkein parasta perehtyä juuri lennon aikana. Saattaa kuulostaa kummalliselta mutta toimii minulle.
  Ida – idaloveslife on viimeisimpänä kirjoittanut: Travel Thurday – Road trip lähestyy!

 23. En osaisi ikinä matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla, aina on ruumaan menevä matkalaukku mukana. Käsimatkatavaralaukkuna kulkee mukana tilava reppu, joka aina täyteen ahdettu :). En tiennytkään Gollalla olevan myös tuollaisia laukkuja valikoimissaan. Itse tykästyin tuohon Cabin Bag AXL / G1570.

 24. AXL cabin bag / G1571 olisi minun valinta. Laukku ei saa olla liian iso, parhaimmassa tapauksessa se imee sisäänsä kaikki lyhyen reissun kamat mutta hätätapauksessa toimii vielä päivälaukkuna tavaroiden ollessa majapaikassa. Käsimatkatavaroihin pakkaan aina vähintäänkin vähän syötävää, vaihtovaatteet, lukemista, villasukat ja korvatulpat.

 25. Cabin Bag AXL / G1570 On mieleinen.
  Käsimatkatavaroissani kulkee ehdotomasti kudin.

 26. Minulla käsimatkatavaran tarve riippuu täysin reissusta. Jos minulla on matkalaukku ruumassa, on minulla yleensä pienin mahdollinen laukku käsimatkatavarana, sellainen, johon mahtuu passi ja hammasharja eikä paljon muuta. Isompi olisi kyllä kätevämpi, ja tuo City Bag NEIL / G1578 näyttää siltä, että sitä tulisi käytettyä. Yleensä kuitenkin reissaan pelkillä käsimatkatavaroilla, ja silloin olen käyttänyt vedettävää lentolaukkua. Senkin kanssa tuo Gollan laukku menisi.
  AnskuBcn on viimeisimpänä kirjoittanut: Luksusta elämään: Viikonloppu 5 tähden hotellissa (Hotel Diana Parc*****)

 27. Kyllä mä noista menisin citybag Giniin. :)
  Olen tosin vannoutunut reppuihminen. Mahtuu aina koneeseen, jopa jalkatilaan tämän kokoisella pätkällä. Sen kanssa on helppo tarvittaessa vaikka juosta kentällä ja niihin mahtuu uskomaton määrä kamaa. Mulla on isompaa ja pienempää reppua, joissa on sivutaskuja mihin tavaraa tunkea. Lisäksi on yksi Samsonite, jossa lisänä pyörät. Sitä olen käyttänyt jos pelkillä käsimatkatavaroilla olen liikkeellä, muuten se on liian iso. Plussana vielä se, että mun reppua ei ole KOSKAAN punnittu, joten kun painorajat ovat paukkuneet (niin kuin useimmiten käy :) ) sinne saa tungettua vielä uskomattoman määrän melko painavaakn lisätavaraa.
  Noista perässä vedettävistä en tykkää yhtään, jotenkin koe ne epäkätevinä. Mä kun yleensä aina pistän laukun ruumaan, jo nesteiden takia :D, niin en tajua miksi käsimatkatavaroihin pitäisi ottaa jotain sellaista, mitä ei lennon aikana käytä. Ja cabin-laukkua ei pahemmin lennon aikana ala kaivella. No toki joskus mannertenvälisillä on ollut varavaatteet varmuudeksi, koskaan ei tosin ole ollut tarvetta (*kopkop*).

 28. Commuter Bag ELAN / G1588 olisi mieluinen. Käsimatkatavaroihin pakkaan yleensä tarpeellisimmat kosmetiikkatuotteet, hiukan varavaatetta, kameran ja läppärin. Repulla on tähän mennessä yleensä pärjätty.

 29. Oi, tuon täydellisen värisen Commuter Bag BUCK / G1576 -laukun tahtoisin! Joskus saatan lähteä viikonloppureissulle pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, jolloin laukkuna toimii Samsoniten keltainen (kuten ko. Buckin tehosteväri) vedettävä Paradiver. Jos kuitenkin ruumaan laitan tavaraa, niin cabin bagina toimii useimmiten Fjällrävenin reppu ja tarvittaessa Gollan Air G1671 15,6-tuumaiselle läppärilleni. Siihen ei kuitenkaan mahdu _mitään_ muuta, joten tuo BUCK olisi siitä erinomainen laajennettu versio :)

  Vakiosisältöä käsimatkatavaroissani on reissusta riippumatta: aiheelliset laturit; ikivanha minigrip-pussi jossa huulirasva, BB-voide, minihajuvesi ja käsivoide; pari buranaa; puhelin; kirja; korvatulpat; kuulokkeet; lompakko, passi ja kamera. Vasta kerran olen joutunut lähtemään kentältä ilman ruumakassia, joten luottoni on vielä toistaiseksi sen verran kova, etten vaihtovaatteita pakkaa mukaan, ellei ylimääräistä tilaa sitten satu repusta löytymään. En myöskään tykkää rampata koneen käytävillä, joten laitan aina kassin koon salliessa sen edessä olevan penkin alle :)
  Anu / Anu Goes on viimeisimpänä kirjoittanut: Wine tasting in Chianti

 30. Tällaista voisi kokeilla Commuter Bag ELAN / G1588 – itselläni käsimatkatavarana on reppu (Jack Wolfskinin joku jo yli 10 vuotta vanha) jos mukana on myös matkalaukku, jos ei niin sitten kevein löytämäni kova, lukittava lentolaukku (Samsoniten curvlite), jolla maksimoin mukaanotettavan käsimatkatavaran.
  Tosiaan kovalla laukulla pitää yrittää päästä ajoissa koneeseen, että se mahtuu hyllylle :-) – ja pienempiä koneita varten tuo laukkuni on punainen, että jos se otetaan ruumaan koneeseen mentäessä niin sen löytää sitten helposti kun niitä annetaan takaisin!

 31. Commuter Bag ELAN / G1588 olisi valintani. :) Käsimatkatavaroissani on aina pienesti kosmetiikkaa ja vaihtovaatteet varalta mukana. Lisäksi tietenkin mukana on iPad.

 32. Vieläkö ehtii. Commuter Bag Matt olisi kiva.
  Jonkin verran evästä, lukemista ja perusjuttuja kuten puhelin, huuli- ja käsiaseiden, vaihtoautot ym.

 33. Kiitos kaikille osallistumisesta! Arvonnan tulos julkaistaan blogissa viimeistään ylihuomenna. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge