Raidallinen kurpitsa

Halloweenin kunniaksi hankin meille vinon pinon kurpitsoita. Muut olivat oikeita, mutta yksi tekokurpitsakin tarttui matkaan, koska arvelin sen kestävän paremmin tulevat koittelemukset…

Halloween pumpkin: Step 1

Laita kurpitsa suojatulle alustalle, esimerkiksi autotalliin, sillä kaikkihan tietävät, että parhaat ”projektit” sijaitsevat autotallissa.

Halloween pumpkin: Step 2

Vetele ristiin maalarinteippiä. Kyllä, se on maalarinteippiä. Toinen värivaihtoehto olisi ollut vihreä, ja siinä olisi ollut sammakon kuvia.

Halloween pumpkin: Step 3

Sitten on valkoisen spraymaalin vuoro.

Halloween pumpkin: Step 4

Parin kerroksen jälkeen autotallissa löyhkää mukavasti maali.

Halloween pumpkin: Step 5

Paras osio: teippien irti vetäminen! Melkein yhtä hauskaa kuin kuplamuovin poksauttelu.

Halloween pumpkin: Final
Nyt ehkä taloyhtiön vähät noidat ja muumiot löytävät meidänkin ovellemme. Jos eivät, joudun syömään pari kiloa MilkyWay-patukoita ihan itse.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

2 kommenttia postaukseen “Raidallinen kurpitsa”

  1. Ihana kurpitsa !
    Meillä tehtiin yhtenä vuonna kurpitsoja Martta Stewartin ohjeen mukaan. Ensin kaiverrettiin kurpitsa tyhjäksi ja sitten siihen porattiin reikiä. Kurpitsan sisälle laitettiin jouluvalot ja näitä valoja työnnettiin kurpitsassa oleviin pieniin reikiin. Oli erittäin tyylikkään näköinen muuten. Projektissa oli ainoastaan yksi ongelma. Kurpitsan isoin reikä olisi pitänyt asettaa kurpitsan pohjalle – meillä se jäi päälle, tosin laitoin kurpitsasta tehdyn kannen reiän päälle. Valitettavasti Halloweenina satoi vettä. Jossain vaiheessa seuraavana päivänä koskin kurpitsaa ja sain lievän sähköiskun. Se oli ehkä pelottavin kurpitsa, minkä olemme saaneet aikaiseksi. Onneksi naapurin muksut eivät siihen koskeneet…

    1. Itse projekti-idea kuulostaa kyllä hyvältä, vaikka lopputulos olikin pelottava. Pitää pitää mielessä ja toteuttaa ehkä ensi vuonna. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge