Pääsiäisenviettoon mars!

Breakfast at Schiphol

Ostin uuden kännykän, jossa on tehoa, muistia ja kameran tarkkuutta tsiljoonasti enemmän kuin vanhassa kapulassani. Luonnollisesti haksahdin heti lataamaan sen kymmenen sortin sovellusta, mukaanlukien Instragrammin…

Kiitos uuden työnantajani anteliaan pääsiäisloman – kolme arkivapaata! – istun taas aamiaisella Amsterdamin lentokentällä. Mielessä kävi vierailu Suomessa, mutta lopulta Georgia veti pitemmän korren.

Kun saavun takaisin ensi keskiviikkona, minua odottaa Luxemburgissa oma asunto. Ei enää sekalaisissa nurkissa punkkaamista, hip hip hurraa! Asunto on kalustamaton, joten keskiviikko-iltapäiväksi olen sopinut työkaverin kanssa reissun Ikeaan patjaa ostamaan…

…mutta siitä sitten lisää palattuani. Hyvää pääsiäistä kaikille!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

9 kommenttia postaukseen “Pääsiäisenviettoon mars!”

  1. No jopas, minä en lainkaan ymmärtänyt, että olet oikein jäämässä sinne Luxemburgiin. Onpas tämä jännittävää. :-)

    Mukavaa pääsiäistä ja hyvää matkaa! Pitää uteliaana kysyä, että jääkö Iiro Georgiaan vai muuttaako hänkin Luxemburgiin? (Ei ole pakko vastata, jos et halua :-))

  2. Kiitos toivotuksista!

    Hippu, Iiron työsopimus Georgiassa jatkuu vielä vuoden. Katsotaan sen jälkeen mitä tehdään, sitä ennen mannertenväliset lennot tulevat tutuiksi. :-)

  3. Täällä on näköjään blogi päivittynyt kunnolla Luxemburgin elämään :). Hauskaa pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge