Uusi ulkoasu!

Ulkoasu-uudistus on painanut mielessäni jo useamman kuukauden, ja nyt, NYT, sain sen vihdoin tehtyä! Uuden ilmeen lisäksi mielestäni navigaatio-ominaisuudet parantuivat tämän muutoksen myötä, mutta mitäs te lukijat olette mieltä? Tämä nimittäin tuskin jää tähän, eli jos jotain korjattavaa löytyy niin laitetaan korjaten.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

11 kommenttia postaukseen “Uusi ulkoasu!”

  1. Kiitos, nuo on olleet aiemminkin mutta eivät tainneet olla yhtä selvästi esillä silloin. :)

 1. Mä en oo henkilökohtaisesti vasemmanpuoleisen navigaation ystävä. Oon niin ehdollistettu siihen, että fiidit yms on aina oikealla. Muuten tosi raikas ja hieno.

  1. Hm, pitää pohtia tätä vielä. Jonkin verran duunia vaihtaa tuo oikealle, mutta olen ehkä hitusen samaa mieltä.

 2. On tosiaan kivan ja raikkaan näköinen ulkoasu!

  Itsekin olen näköjään sen verran oikeasilmäinen, että en oikein osaa etsiä tavaraa vasemmalta puolelta (anteeksi, olen vähän väsynyt, enkä jaksa miettiä oikeita termejä). Olen myös kaipaillut sellaista esikatselu-nappulaa, josta voisi esilukaista kaikki omat kirjoitusvirheensä.
  Satu on viimeisimpänä kirjoittanut: Kantojyrsintää ja rakennekynsiä

 3. Jaahas, selkeästi siis yleisö kannattaa palkin siirtämistä oikealle. Tiedänpä mitä teen viikonloppuna! :D

 4. Minäkin kannatan oikealle siirtämistä ;) Muuten näyttää oikein hyvältä! Tykkäisin ehkä hieman isommasta bannerista, mutta kyllä tuokin on ihan kiva :)

  1. Hyvä pointti bannerista. Se skaalautuu ruudun mukaan ja on joillain ruuduilla tosi pieni. Pitänee ehkä muokata tätä pikkasen… kiitos kommentista. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge