Auta minua seikkailemaan kansallispuistoissa ensi vuonnakin!

USAn kansallispuistojärjestelmä täyttää 100 vuotta ensi vuonna, ja tämän ansiosta National Park Service on järjestänyt kilpailun. Minut on valittu kilpailuun yhdeksi finalistiksi, ja nyt on käynnissä yleisöäänestys. Äänten perusteella viidesosa finalisteista voittaa ensi vuodeksi kansallispuistojen vuosijäsenyyden sekä VIP-liput juhlahumuun.

Nyt pyydän kaikkia teitä, juuri sinua, äänestämään minua, jotta voin jakaa teidän kanssanne blogin kautta juttua kansallispuistoista myös ensi vuonna!

Äänestää voi tässä linkissä.

Äänestää voi kerran vuorokaudessa, ja äänestysaikaa on 19.10. saakka.

10727762_591385670967701_50165104_n

Ensi vuoden uusia seikkailuja odotellessa voit käydä lukemassa vaikka näitä kuluneen vuoden juttuja:

mesa-verde-cliff-palace

Mesa Verden kansallispuistossa on jylhiä kallioita sekä tuhat vuotta vanhoja intiaaniasumuksia. Kokonaisia kyliä on rakennettu kallioiden seinämiin – ja sata vuotta myöhemmin niiden asukkaat katosivat kuin tuhka tuuleen! Lue lisää.

Iiro Half Domella

Yosemiten kansallispuistossa kiipeäminen kuuluisan Half Dome -vuoren huipulle on elämäni upein kokemus, jota en oikeastaan halua toistaa. Lue lisää.

lumikenkaily-kalliovuoret

Kalliovuorten kansallispuisto on upea vuoden ympäri, ja viime helmikuussa lähdimme tutkimaan puistoa lumikengät jalassa. Lue lisää.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

8 kommenttia postaukseen “Auta minua seikkailemaan kansallispuistoissa ensi vuonnakin!”

      1. Paitsi etten vieläkään tiedä tuliko ääni perille, kun mitään näkyvää ei tapahtunut. Pöh. Varmaan joku java-ongelma. Ehkä kokeilen uusiksi päivitysten jälkeen ja ilman VNP:ää.
        Anna on viimeisimpänä kirjoittanut: Täällä ollaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge