Karibia, here we come!

Tänään on tanssittu täpinöissä ympäri asuntoa ja täristy viimeisiä asioita kuntoon. Aika ajoin tulee fiilis, että haluaisi mennä parvekkeelle huutamaan koko maailmalle:

Me lähdetään tänään Karibialle!

(No ei oikeasti. Parvekkeella on kylmä ja tuolla pihalla ei ole ketään, mutta tajusitte varmaan olotilan.)

Saimme pakattua jo eilen, ja tänään olen käynyt läpi hoidettavien asioiden listaa: Muistinhan palauttaa kirjaston kirjat? Onko roskat viety ja pilaantuvat tyhjennetty jääkaapista? Onhan jääpalakone otettu pois paikoiltaan, ettei viikon päästä pakastimessa odota parin kilon möykky? Pitäisikö vielä käydä pedikyyrissä? Uudet bikinit ja sandaalit tuli tilattua jo viime viikolla nettikaupasta, koska täällä ei ihan ole vielä kevätmallistot kaupoissa. Onneksi UPS ja posti palvelee myös talvella.

Hike on Interim Joder Trail
Tällainen kausi täällä Coloradossa on. Kuva toissapäiväiseltä patikoinnilta.

Tänään lennämme illalla Floridan Fort Lauderdaleen, kirjaudumme yöksi sataman lähellä olevaan hotelliin, ja seuraavana päivänä kävelemme puolen päivän paikkeilla laivaan aloittelemaan 10 yön risteilyä ympäri Karibiaa. Ajatuksena oli käydä ennen laivaan siirtymistä kävelyllä rannalla, mutta saa nähdä mitä siitä tulee, sillä tällä hetkellä säätiedotus lupaa huomiselle ukkosmyrskyä. Saarien säätiedotus näyttää sentään pääosin aurinkoista!

Screenshot 2016-01-20 21.41.54 (2)
Sint Maartenin säätiedotus: luvassa margaritakelejä.

Blogin puolelle en risteilystä aio kirjoittaa matkan päältä mitään, mutta meidän kuulumisia voi silti seurata somestaFacebookiin päivitän terveisiä uima-altaan laidalta ja Instagramiin jaan kauneimpia kuvia pikkusaarilta. Lisäksi videomuotoisia välähdyksiä Karibian-risteilijän maailmasta näkee Snapchatin kautta, josta minut löytää käyttäjänimellä globecalledhome.

PS. Cision julkaisi listauksensa vuoden 2016 suosituimmista matkablogeista, ja tämä blogi komeilee toisella sijalla. Ihan huippua! Suurkiitos kaikille lukijoille – nyt vaan toivotaan, että lentokoneesta saa skumppaa, koska tässä on aihetta juhlia!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

5 kommenttia postaukseen “Karibia, here we come!”

    1. Kiitos! Tähän mennessä snäppejä on kertynyt vasta myrskyisestä Floridasta, mutta parin tunnin sisään pitäisi päästä laivaan. :D

  1. Onnea blogisi sijoituksesta listauksessa ja oikein mahtavan upeaa risteilyä. Odottelen postauksia matkakuumeesta kärsien, itse lähdössä Celebrity Solsticelle maaliskuun lopussa 30 vrk reissulle ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge