Universaali ilmiö: Tekstiviestipalsta

The Vent

Ah, tekstaripalstat, tuo nykyajan ilmiö. Kun toimittajat eivät jaksa tuottaa sisältöä koko lehden täydeltä, pyydetään kansaa möläyttelemään pieniä juttuja palsta täyteen. AJC:ssa nämä ovat sentään editoidussa muodossa, mutta silti tulee kotoisa Metro-lehti mieleen:

Bath salts, monitors for nursery vans, personal watercraft — by all means, let’s promote ignorance, shirk responsibility, and make another law rather than be conscious. (kertokaa joku jos tajuutte, mihin tässä viitataan?)

I have found that I am less likely to let you merge into traffic if you chose the pumpkins-on-the-ground tag over the more tasteful alternative. (viittaus Georgian persikkateemaiseen rekisterikilpeen, joka on meidänkin autossamme. vaihtoehto olisi ollut rekkari ilman kuvaa.)

We’ve been getting rain at our house the last four nights! It’s wonderful! (jippii!)

Samalta sivulta löytyi pari yllättävää ilmoitusta: näköjään paikalliseen A-oikeusprosessiin kuuluu, että kuulemisesta pitää ilmoittaa julkisesti.

Legal Notices

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

3 kommenttia postaukseen “Universaali ilmiö: Tekstiviestipalsta”

  1. Ajattele nyt millaista on ajaa tuollaisen ylimakean rekkarikilven takana pitkiä matkoja. Mun sympatiat on tuon tekstarin kirjoittajan puolella. :)

  2. On tosiaan ylimakea tuo rekkari! :D Onko uusikin? En nimittäin ole tuollaista vielä nähnyt, vaikka pidän itseäni melko tarkkaavaisena rekkaribongaajana.

    Luulen, että tuolla bath salts etc. kommentilla viitattiin siihen, miten kaikkia noita varten on säädetty lakeja suojaamaan kansalaista itse itseltään. En kyllä tiedä juuri kylpysuolasta tai vesipeleistä, mutta vähän se kuulostaa siltä. Minä en lähettänyt tuota tekstaria, vannon! Mutta vähän samaan sävyyn, vain paljon pidemmin, avauduin viime syksynä omassa blogissa. http://rapakontaakse.blogspot.com/2011/11/how-something-irrelevant-to-my-life.html

  3. Käsittääkseni noita on saanut tämän vuoden alusta, ja koska täällä rekkari siirtyy auton mukana, niitä on täälläkin aika vähän liikenteessä, lähinnä niillä, jotka hankkivat ensimmäisen georgialaisen autonsa tänä vuonna. Ite diggaan huomattavasti enemmän erään naapurimme rekkarista, jossa on majakka, osavaltiona muistaakseni Louisiana. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge