Positiivistakin positiivisempi maanantai

Viimeistä viedään Annalta tulleessa positiivisuushaasteessa! Edelliset osat olivat sunnuntai, tiistai, torstai ja lauantai, ja tässä tämän päivän viisi parasta:

Tässä postauksessa ei ole kuvia, mutta postauksen lukemisen ajan voit kuunnella kaunista musiikkia. Taideinstallaatio ripotteli vapaasti soitettavissa olevia pianoja ympäri Luxemburgia, ja tässä yksi yläkaupunkia ja Grundia yhdistävän hissin luota.

1. Töissä oli kiva päivä. Minulle kiva työpäivä tarkoittaa päivää, jolloin on sopivasti kiirettä, ettei ehdi pitkästyä, ja tehtävänä hommia, joista jää jotain konkreettista käteen niin, että tuntuu, että on ollut hyödyksi. Tänään sain vietyä yhtä projektia eteenpäin tulkkaamalla asiakkaalle, mitä meidän tekninen tiimimme oikein yritti sanoa, ja toiselle proggikselle saatiin lyötyä aikataulua kasaan ja sovittua workshoppipäiviä sekä tänne Luxemburgiin että toiseen kaupunkiin, jossa osa porukasta istuu. Lisäksi sain kursittua kasaan ihan hyvän näköisen presentaation, jonka voin hyvillä mielin huomenna näyttää laumalle isoja pomoja, ja sainpa vielä päivän päätteeksi pomolta uuden työtehtävän, jossa voin käyttää – yllätys yllätys – ruotsia!

2. Työntekijäkaupasta löytyi pitkän tauon jälkeen taas Fazerin pakastekarjalanpiirakoita. Lisäksi ostin voita ja kananmunia. Tarjoilut siis kohdallaan, kun huomenna pidetään peli-iltaa kavereiden kanssa!

3. Ensimmäinen lenkki puolimaraton jälkeen sujui kuin unelma. Lenkkeilin myös ensimmäistä kertaa kaverin kanssa ilman, että piti koko ajan haukkoa henkeä. En siis suostunut juoksemaan kertaakaan puolimaratontreenauksen aikana kenenkään muun kanssa siitä pelosta, että juoksuseura olisi väärän nopeuksista.

4. Tämän kannustamana ilmoittauduin triathlonille. Syyskuussa minua kutsuvat hieman erilaiset Oktoberfestit.

5. Laitoin eilen puskaradioita pitkin liikkeelle alivuokralaisilmoituksen asunnostani syksylle, ja sain tänään vuokralaisen. Sattumalta löytyi toinen suomalainen, joka on muuttamassa Luxemburgiin juuri silloin. Hänen sanoin, yksi huoli vähemmän meille molemmille.

Viimeisenä haaste lähtee aNNiKalle.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

10 kommenttia postaukseen “Positiivistakin positiivisempi maanantai”

 1. Onnea triathlon trainingiin! Triathlon on melkein kivampaa kuin juokseminen :) Way to go, girl!

  1. Todellakin on kivempaa, ja siksi taannoin aloitin urheilun siitä. ;) Juoksuahan treenasin tämän vuoden pitkälti siksi, että huomasin edellisessä triathlonissa, että muut lajit menevät, mutta juoksu ei. Nyt siis hyvä hetki palata triathlonin pariin…

 2. Kyllä parhaat työpäivät on niitä että aika kuluu nopeasti töitä tehden ja kotiin tullessa on fiilis että on saanutkin jotain aikaiseksi :) Odottelen jo niitä Amerikka-postauksia!

  1. Mä olen huomannut, että mulla ainakin töissä on todella tärkeää tuntea tehneensä jotain hyödyllistä. Taitaa olla yleistä meille Y-sukupolven edustajille.

 3. Jee! Sit vaan ostelemaan pikanauhoja lenkkareihin ja kaikkee muuta tosi kivaa urheiluroinaa. Kolme lajia – kolme hyvää syytä ostaa lisää sports gearia. :)

  1. Mä luulen, että mä kilpailen vielä pelkästään itseni kanssa, eli kilpavarustelulle ei ole tarvetta. :D Ensimmäisenä nimittäin pitäisi varmaan päivittää fillari.

 4. Jee, kiitti tästä :) Kätevästi sait kämpän vuokrattua, ihanaa että puskaradio toimii noin hyvin. Oon samaa mieltä, että töissä pitää olla tekemistä, muuten aika ei kulu ollenkaan ja tulee höydytön olo.

  1. Mä olin todella yllättynyt puskaradion toiminnasta, mutta ei varmaan pitäisi olla. Täällä on ihan vuokranantajan markkinat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge