Uusi osoite blogilla

Tadaa! Blogi on siirtynyt uuteen osoitteeseen!

Jos näet suoraan tämän kirjoituksen RSS-lukijassasi, blogilistassasi tai mitä ikinä kautta yleensä tänne tuletkaan, niin sinun ei luultavasti tarvitse tehdä mitään tämän muutoksen eteen. Jos linkkaat tähän blogiin omasta blogistasi, kannattaa kuitenkin päivittää linkit. Ja uusi osoitehan on globecalledhome.fi!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

4 kommenttia postaukseen “Uusi osoite blogilla”

    1. Hyvä kuulla! Aina vähän epävarmuuksia näiden itse häkättyjen systeemien kanssa. :)

  1. Hienosti toimii sivut :) Ja kerrankin tuli päivittettyä ajoissa uusi osoite linkkilistallekin.

    1. Linkkilistan päivittäminen ei kieltämättä taida kenelläkään olla ykkösprioriteettina… Kiitos kuitenkin, että päivitit. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge