Maanantaisin Twitterissä jutellaan matkailusta!

Ahkerat Twitterin käyttäjät varmaan tietävätkin Twitterchatit, keskustelut joissa lyhyen ajan sisällä puhua pulputetaan määrätystä aiheesta ennaltamäärättyjen kysymysten eteenpäin avittamana. Suomeksi niitä on pidetty tähän mennessä lähinnä politiikan ja viestinnän saralta, mutta nyt olisi tiedossa jotain uutta. Me nimittäin pistämme pystyyn Tarinoita maailmalta -blogin Annikan ja London & beyond -blogin Leenan kanssa suomenkielisen matkailuaiheisen Twitterchatin: #matkachat!

matkachat-220615-kesaloma

Ensimmäisen keskustelutuokion aiheena on kesälomasuunnitelmat 2015, ja se pidetään ensi maanantaina klo 20-20.30 Suomen aikaa. Keskustelemaan ovat tervetulleita osallistumaan ja seuraamaan kaikki suomea puhuvat ja matkailusta kiinnostuneet Twitterin käyttäjät. Jos Twitterchatit eivät ole sinulle aiemmin tuttuja, niin tässä pari vinkkiä osallistumiseen:

  • Keskustelun hashtagia eli tunnistetta #matkachat ja siten keskustelun kulkua voi seurata joko suoraan Twitterin käyttöliittymästä tai helpommin esim Tweetdeckiin kirjautumalla.
  • Kysymyksiä tulee viisi kappaletta puolessa tunnissa, ja nämä on merkitty K1, K2, K3… Jotta muut keskustelun seuraajat pysyvät kärryillä keskustelusta, vastaathan kysymyksiin niiden numeron mukaan V1, V2, V3… tai ytimekkäissä vastauksissa retweettaamalla.
  • Lisää kaikkien twiittiesi loppuun tunniste #matkachat, jotta muut keskustelijat näkevät kommenttisi.
  • Lue muiden vastauksia, kommentoi, hämmästele, ihastele ja inspiroidu! Keskustelun ideana on pitää hauskaa keskustelijoita yhdistävän aiheen parissa ja tavata uusia ihmisiä.

Jos haluat muistutuksen chatista suoraan Twitterissä tuntia ennen chattia, voit kommentoida tähän kirjoitukseen Twitter-tunnuksellasi. Nähdään ensi maanantaina Twitterissä!

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

7 kommenttia postaukseen “Maanantaisin Twitterissä jutellaan matkailusta!”

    1. No voi harmi, ettei aika käy päinsä! Riittää noissa varmasti jälkikäteenkin kyllä lukemista. :)

    1. Jees, eli kahden viikon päästä? Silloin keskustellaan luontomatkailusta, laitetaan silloin sulle muistutusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge