Auringonpaistetta taivaan täydeltä

Sanna lähetti blogille tunnustuksen aurinkoisuudesta. Kiitos! Aurinkoa täällä onkin viime päivät riittänyt, ja lämpöasteet ovat nousseet tällä viikolla joka arkipäivä helteen puolelle. Viikonlopuksi ja ensiviikoksi oli kuitenkin luvattu alle 15 astetta, joten kuluneella viikolla piti nauttia mahdollisesti viimeisistä ”Suomen kesä” -päivistä tämän vuoden puolella.

The Pool

Suurin osa naapureista on jo lakannut käyttämästä uima-allasta, koska the weather has cooled down. +25 astetta ei kuitenkaan täytä minun määritelmääni viileästä, ja auringonotto bikineissä oli vielä erittäin miellyttävää. Uima-altaan vesi sen sijaan on jo viilentynyt noin viidentoista asteen kieppeille, koska yöt ovat olleet alle kymmenasteisia, ja uima-allas on lämmittämätön.

Toes & Pool

Koska sijaitsemme sisämaassa, lämpötilaerot päivän aikana ovat korkeat. Aamulla vedetään takkia päälle, ja iltapäiväkolmelta on hellettä. Talvella tämä kuulema tarkoittaa yöpakkasia yhdistettynä keskipäivän T-paitakeleihin.

lehdetaltaalla

Real Simple on kahden numeron lukukokemuksen perusteella paras naistenlehti, johon olen ikinä törmännyt. Halloween-teemalehdistä taas Phyllis Hoffman oli ainoa, joka ei keskittynyt lehdessä lasten teemajuhliin, vaan antoi mm. vinkkejä, miten koristella kurpitsoita vanhoilla mustilla verkkosukkahousuilla ja sen jälkeen vajoutua mustavalkoiseen vintage-kauhu-tunnelmaan valkoisten cosmopolitanien ja suklaakonvehtien voimin.

Kirjoittajasta

Jenni

Jenni muutti ulkomaille kesällä 2012 ja on siitä lähtien ihmetellyt maailman menoa Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Blogissa tutustutaan nähtävyyksiin, kulttuureihin ja ihmisiin sekä eletään ulkosuomalaisen arkea, yleensä pilke silmäkulmassa. Erityisenä kiinnostuksenkohteena patikointipolut kauniin luonnon keskellä ja maailmanperintökohteet missä vaan. Nykyinen asuinpaikka Boulder, Colorado, USA.

6 kommenttia postaukseen “Auringonpaistetta taivaan täydeltä”

 1. Tuo Real Simple -lehtiä näytille, kun tulet jouluksi kotiin! Haluan nähdä, millainen on paras naistenlehti ikinä.

 2. Viime viikko oli täälläkin aika mukavaa sään puolesta, mutta jo eilen mentiin sinne 15C paikkeille. Ei saisi valittaa, mutta tuntuu jo aika viileältä. Olis tietysti kiva jos Halloweenina olisi vähän lämpimämpää ! Ai niin, tietysti olen vähän kade jos olet menossa Suomeen jouluksi…. :)

 3. Hehee, saat altaan ihan omaan käyttöön! Meillä on lämpötilat matkalla toiseen suuntaan, viime päivät ollaan villisti kiikuttu 25-37 välillä – ero tuntuu suurelta. 25 on ehdottomasti viileä (!) ja 37 onkin jo ihan rehellisen kuuma. Eilen kävin eka kertaa dippaamassa meressä talven jälkeen. Erittäin virkistävää, eli odottelen veden lämpenemistä ennen seuraavaa kertaa…

 4. Meitsi kävi merivees uimas bikineissä. Tosin se oli altaassa se vesi, ei meressä. Mut hyytävää se oli silti. Vähä ku avannossa kävis. Onneks oli myös sauna.

 5. Tänään täällä on vain vähän päälle kymmenen astetta… tuntuu hirveän kylmältä, mutta toisaalta ei yhtään harmita, sillä kyllä sitä kesää kestikin jo pitkään! Kiva kun voi pitkästä aikaa käyttää lämpimämpiä vaatteita ja käpertyä sohvalle viltin alle syömään Ronjan omenahyvettä:

  http://spotlesshousewife.blogspot.com/2012/10/omenahyve.html

  Tuulisuus ja kylmyys tosin taitaa johtua Sandysta. Ei täällä normaalisti pitäisi kai ihan näin kylmää vielä olla.

  Olen kateellinen kaikille, joilla on pääsy saunaan. Jouluna sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

CommentLuv badge